Modern Warfare 3 arribarà a Steam

1 min

Valve ha anunciat que la propera entrega del joc de trets per excel·lència en l'actualitat, Call of Duty: Modern Warfare 3, sortirà també per a SteamSteam, la plataforma de descàrrega d'aquesta empresa nord-americana.

Tot i que la sortida d'un Call of Duty a Steam és més habitual, aquest és un anunci prou important després dels últims problemes que han anat enfrontant Valve amb Electronic Arts, amb el resultat de la sortida dels jocs d'Steam distribuïts per aquesta última empresa, incloent Battlefield 3, en favor d'Origin, la plataforma digital d'Electronic Arts.

Call of Duty: Modern Warfare 3 aprofitarà les característiques d'Steamworks tant en el joc en línia com en sense connexió, tant pel que fa a actualitzacions automàtiques, com als assoliments i servidors dedicats des del primer dia.

Aquest joc de trets, creat per la col·laboració d'Infinity Ward i SledgeHammer Games, i distribuït per Activision, sortirà a la venda el proper vuit de novembre per a Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii i NDS.

Comenta-ho al fòrum

stats