L’entrega d’Assassin’s Creed per a Wii U no serà Revelations

1 min

Quan Nintendo va anunciar a l’E3 d’enguany que Wii U comptaria amb un capítol de la franquícia Assassin’s Creed, gairebé tothom va donar per fet que es tractaria de la propera entrega, Assassin’s Creed Revelations.

En una entrevista concedida al mitjà suec Aftonbladet, el president d’Ubisoft, Yves Guillemot, ha assegurat que Assassin’s Creed per a Wii U serà l’experiència que vindrà després de Revelations. En demanar-li si es tractaria de l’esperat Assassin’s Creed III, Guillemot va dir que no en podia parlar més al respecte.

Per altra banda, l’alt dirigent d’Ubisoft va aprofitar per elogiar el nou sistema de control ideat per Nintendo. Va assegurar que es tracta d’un mètode revolucionari que serà de gran utilitat per a l’enorme quantitat de jocs socials existents actualment.

En aquests moments Ubisoft està treballant en el desenvolupament de cinc jocs per a Wii U: Aquest nou Assassin’s Creed, un Ghost Recon en línia, Killer Freaks from Outer Space, una nova entrega sobre els Rabbids i també un joc d’esports per a tota la família.

Comenta-ho al fòrum

stats