L’eShop de Nintendo 3DS ja està activa

4 min

Tal i com ens van prometre des de Nintendo, l’actualització que permet connectar-nos a internet i accedir a la botiga virtual a través de la consola portàtil, ja està disponible per a descarregar des d'avui mateix.

Per a fer-ho només heu de seguir uns senzills passos:

1- Des del menú principal heu d’anar a Configuració de la consola Nintendo

2- Un cop a dins, heu de clicar a Altres opcions

3- Desplaceu-vos fins a la quarta pàgina i allà hi trobareu la opció d’Actualització

Un cop realitzat aquest procés, tots aquells que teníeu la consola amb totes les actualitzacions existents instal·lades, comprovareu com us ha desaparegut el vídeo en 3D que vam poder descarregar i, en el seu lloc, hi apareix la icona de l’eShop.

A més, també podreu comprovar com el navegador d’internet ja està operatiu. El primer que us demanarà és que escolliu entre Google i Yahoo com a motor de cerca. A partir d’aquí podreu navegar amb total tranquil·litat per la xarxa. Això sí, tingueu present que de moment la Nintendo 3DS no reconeix el format flash i que, per tant, no podreu veure alguns vídeos com per exemple els de Youtube, entre d’altres. Desconeixem si més endavant llançaran una nova actualització per a esmenar aquest problema.

L’altra novetat, i potser la més esperada, és l’esmentada eShop, la botiga virtual de Nintendo. Quan hi accedim, després d’un missatge de benvinguda i unes petites explicacions accedirem a una notificació on se’ns demanarà si volem permetre que ens arribi publicitat a través de Spotpass. En cas de respondre afirmativament ens crearà dades addicionals a la targeta SD. La opció es pot modificar sempre que vulguem. També podrem triar si volem compartir la informació del nostre historial de descàrregues.

Immediatament després ens demanarà que introduïm la nostra adreça de correu electrònic i una contrassenya i també si volem vincular els nostres comptes del Club Nintendo i de la Nintendo eShop. Després d’acceptar i de connectar-nos a internet, ja haurem accedit a la botiga virtual. A continuació passem a detallar-vos els continguts que hi trobareu.

En primer lloc veurem la Pokédex 3D. Es tracta d’una enciclopèdia virtual de Pokémon per a tots aquells usuaris que disposin d’una còpia de Pokémon Edició Blanca o Pokémon Edició Negra. Es pot descarregar gratuïtament.

Tot seguit hi ha un apartat on hi diu: Ja a la botiga per a Nintendo 3DS. Consisteix en un recull de tots els jocs que han sortit al mercat per a la nova portàtil de Nintendo.

Després trobem un tràiler de Dead or Alive: Dimensions 3D que podrem veure des de l’eShop sense necessitat de descarregar-lo, a través de la pantalla superior. També hi ha una pestanya que ens proporciona més detalls, com per exemple la data de sortida, o la classificació per edats. També podrem consultar crítiques dels usuaris.

A continuació ens ofereix la possibilitat de descarregar-nos el mític joc de Game Boy, Super Mario Land. El preu és de 4 euros.

La següent finestra s’anomena Destacats Nintendo DSiWare i ens permet descarregar diversos jocs que us llistem tot seguit:

- Shantae: Risky’s Revenge – 12 euros

- Mario vs. Donkey Kong: ¡Los minis marchan de nuevo! – 8 euros

- Art Style: PICOPICT – 5 euros

- Pop+ Solo – 5 euros

- Tetris Party Live – 5 euros

- Mighty Milky Way – 8 euros

- Reflect Missile – 5 euros

- Dark Void Zero – 5 euros

- Alpha Bounce – 5 euros

- Rytmik – 8 euros

- Maestro! Green Groove – 5 euros

- 3D Space Tank – 8 euros

- Plantas contra Zombis – 8 euros

- Pop Island Paperfield – 2 euros

- Aura-Aura Climber – 2 euros

- Glow Artisan – 5 euros

- Dr. Mario – 5 euros

- GO Series Ivy the Kiwy? – 5 euros

- ZENONIA – 8 euros- Surfacer – 5 euros

La següent de les opcions ens mostra la caràtula de Zelda: Ocarina of Time 3D, ens informa de la seva data de sortida i ens permet veure un vídeo on, efectivament, podrem comprovar per nosaltres mateixos l’esperat efecte en tres dimensions.

Tot seguit tindrem una pestanya que ens permet descarregar-nos de forma totalment gratuïta el divertit joc de Nintendo 3D Classics Excitebike.

Per a acabar podrem accedir a la Consola Virtual on, de moment, hi ha tres jocs de Game Boy disponibles per a descarregar. Super Mario Land, que com us dèiem costa 4 euros, Tennis, per 3 euros i finalment Alleway per 3 euros més.

Això és tot el que fa a jocs i aplicacions per a l’eShop. A banda d’aquestes aplicacions n’hi trobem d’altres que fan referència a les novetats i les notícies que van apareixent, un sistema de classificacions en línia, un cercador, una aplicació per a enviar crítiques dels jocs que haguem provat, la pestanya per afegir fons al nostre compte i finalment les opcions de configuració.

Per cert, recordeu que des d'AraVaDeJocs seguirem en directe la conferència que Nintendo oferirà a l'E3 a partir de les 6 de la tarda. Així doncs, si voleu conèixer com es desenvolupa, minut a minut, tindreu la oportunitat de fer-ho a través del nostre portal.

Comenta-ho al fòrum

stats