Konami obre un Canal Oficial a YouTube per a PES 2012

2 min

Konami va obrir fa pocs dies un canal oficial a YouTube dedicat a Pro Evolution Soccer 2012, un espai en el que es presenten les novetats que incorporarà la nova edició del joc, així com també vídeos en exclusiva.

Després de l'allau de vídeos en els que l'equip d'EA Sports ens mostrava les millores que s'estan incorporant a FIFA 12, Konami ha decidit seguir la mateixa estratègia, i ha obert un canal al portal de vídeos YouTube. Un espai que va ser inaugurat fa pocs dies amb entrevistes exclusives a Jon Murphy, el cap de l'equip europeu de Pro Evolution Soccer de Konami Digital Entertainment, en les que responia preguntes formulades pels usuaris a través de Facebook i Twitter, dues xarxes en les que Konami compta també amb una pàgina i un compte, respectivament, a través de les quals pot rebre el feedback de les opinions dels fans de la saga.

Al nou canal de Konami a YouTube també hi podem trobar vídeosintrajoc del nou títol, en els que s'expliquen les novetats que s'hi han implementat, com ara la intel·ligència artificial de l'equip a l'hora d'aplicar el marcatge en zona o de quina manera es controlen els jugadors quan no tenen la pilota, entre d'altres aspectes. Esperem veure tot això ben aviat a les nostres consoles.

Tot i que el que ens mostren té molt bona pinta, és encara un misteri si aquest cop PES 2012 aconseguirà plantar cara a FIFA 12, o si, contràriament, seguirà quedant un pèl enrere, tal i com ha passat amb les darreres versions del joc respecte de les del seu principal competidor.

Si voleu veure mésvídeosde tot el que s'està coent a la cuina de l'equip de PES 2012 o la resta de l'entrevista a Jon Murphy podeu fer-ho des de www.youtube.com/officialpes, o bé directament des de la pàgina oficial de Pro Evolution Soccer a Facebook, www.facebook.com/pes.

Comenta-ho al fòrum

stats