343 Industries parla de Halo

1 min

343 Industries es va fer càrrec de la franquícia Halo, després que Bungie deixés de formar part de Microsoft. En aquesta ocasió ens expliquen com treballen amb la saga Halo.

En declaracions a la publicació digital Computerandvideogames, el director de 343 Industries, Frank Connor, ha dit que "Ara Bungie està donant suport a la comunitat amb partides en línia i estadístiques, però això és tot" també ha afegit que "seguiran fent això i donaran suport a la comunitat, però en termes generals, aquest Halo és el primer on no hi participa Bungie, i fins i tot on Bungie no comptarà amb més suport, al marge de les partides en línia."

"Tot això no és res estrany per a mi, ja que vaig treballar amb ells durant anys. Així que crec que per a mi és com una continuació, tot i que serà vist pels aficionats com una cosa diferent, o almenys per part dels jugadors hardcore, ja que hi haurà diferències aparents [en la saga] siguin aquestes reals o no ", va comentar l'executiu.

Veurem doncs, com enfoca 343 Industries aquesta franquícia tan consagrada, i sobretot, si els canvis que aplicarà agraden a la legió de seguidors de Halo.

Comenta-ho al fòrum.

stats