Impressionant introducció de Star Wars: The Old Republic [E3]

2 min

Bioware, la companyia que hi ha al darrera d’aquest joc multijugador massiu en línia, ha presentat un vídeo a l’E3 que ha deixat bocabadat a més d’un dels assistents. I és que, veient aquests sis minuts i escaig que dura la introducció de Star Wars: The Old Republic, no n’hi ha per a menys. La qualitat gràfica i la narrativa són simplement espectaculars.

Star Wars: The Old Republic ens permetrà escollir entre dos bàndols, el de la República Galàctica o el de l’Imperi Sith, dues faccions que es troben enfrontades en una cruenta guerra. En el joc, tindran molt pes les decisions que anem prenent a mesura que avancem.

També podrem explorar diversos planetes on haurem d’anar realitzant variades missions que se’ns oferiran i des de Bioware han volgut avisar els usuaris que les extensions de cadascun d’aquests planetes seran enormes. Per cert, a l’hora d’afrontar aquestes missions hi haurà diverses possibilitats, podrem jugar en solitari o també hi haurà les anomenades Operacions que seran missions a gran escala en què podrem cooperar amb multitud de jugadors més.

Per aconseguir que la tasca de viatjar entre dos punts molt llunyans no esdevingui excessivament feixuga, els desenvolupadors han confirmat que hi haurà una extensa varietat de vehicles que podrem controlar. Tampoc no descarten la inclusió d’algun transport de tipus animal.

Un altre detall important en el joc serà les diferents possibilitats de personalització existents. No només podrem escollir quina aparença volem que tingui el nostre protagonista sinó que també es podrà modificar la nostra nau al nostre gust. Aquest serà un detall a tenir en compte ja que la nau farà les funcions de la nostra llar, és a dir, un punt de referència obligat durant tota l’aventura.

La intenció de Bioware és la de llançar Star Wars: The Old Republic abans que acabi 2011 però encara no hi ha una data definitiva. El joc serà exclusiu per als usuaris de PC.

Comenta-ho al fòrum

stats