HTC: "#androidcatalà? Ho estudiarem"

1 min

Com aquesta mateixa tarda us avançàvem, ens hem posat en contacte amb HTC, de la mateixa manera que vam fer amb Samsung. Hem demanat aHTC España si hi ha cap motiu pel qual el català queda exclòs de les actualitzacions dels seus dispositius amb sistema operatiu Android.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

En el mateix sentit que apuntava la resposta de la filial espanyola de la multinacional tecnològica coreana, la sucursal espanyola de l'empresa taiwanesa també ha donat a entendre que la incorporació del català en els seus dispositius, malgrat que Ice Cream Sandwich l'incorpori, no es fa de manera automàtica. A diferència de Samsung, però, tot indica queHTC no tenia previst d'afegir la nostra llengua entre les opcions de configuració idiomàtica dels seus aparells, tot i que, pel que sembla, la nostra pregunta podria fer que el català fos present en un futur als terminals HTC:

Us informem que els nostres terminals no disposen de l'idioma català, per ara només estan disponibles en espanyol. Amb tot, ens encantaria escalar la vostra petició a un departament superior, per tal de desenvolupar l'idioma català en els nostres terminals

Encara que valorem positivament l'aparent predisposició d'HTC a estudiar la qüestió, no podem dir que la resposta que hem rebut sigui gaire prometedora. Com en el cas de Samsung, ens mantindrem a l'expectativa, per tant.

stats