Green Lantern i el Capità Amèrica, del còmic al cine, del cine al videojoc

3 min

Llanterna Verda, per part de DC Comics, i el Capità Amèrica, per part de Marvel, tindran aviatels seus respectius videojocs, gairebé al mateix temps que les seves estrenescinematogràfiques respectives. Les grans productores de Hollywood es fixen de fa temps en personatges de còmic. Hi ha qui es queixa que sembla que els guionistes dels grans estudis van curts d'idees originals; sigui com sigui és clar que les anomenades majors han trobat en el còmic una font d'inspiració que porta associada una gran quantitat de marxandatge i seguidors.

El dia 15 de juliol ha estat el dia que s'ha escollit per a que tant el joc del Capità Amèrica, Captain America: Super Soldier com el de Llanterna Verda, Green Lanter: The rise of the Manhunters es posin a la venda.

Captain America: Super Soldier és un beat'em up inspirat directament en l'argument de la pel·lícula. El soldat Steve Rogers és inoculat amb el sèrum del súper-soldat i adquereix gràcies a això superhabilitats atlètiques. Amb els seus súper-poders i l'escut característic que l'acompanya en les seves aventures al còmic, el capità lluitarà entre les trinxeres de la Segona Guerra Mundial contra l'exèrcit alemany i la organització terrorista Hydra. Aquest grup criminal, dirigit pel doctor Arnim Zola, s'amaga al Castell del Baró Zemo. El joc estarà disponible per a gairebé totes les plataformes existents, i els propietaris d'Xbox360 o Playstation 3 tindran la possibilitat de jugar-hi en 3D estereoscòpic si el seu televisor ho permet. L'estrena de la pel·lícula a Espanya serà el proper dia 5 d'agost.

Podem veure quinze minuts del joc en la seva versió per a Xbox 360:

Green Lantern: The rise of the Manhunters està ambientat també a l'univers de la pel·lícula, tot i que consta d'una història original escrita pel reputadíssim guionista de còmics Marv Wolfman. Els jugadors viatjaran per l'univers, visitant diversos planetes on utilitzaran, gràcies al poder del seu anell, una gran varietat d'armes. Les versions per a Xbox 360 i Playstation 3 permetran jugar amb companyia controlant tant en Hal Jordan com en Sinestro. Com en el cas del joc anterior, també tindrem la possibilitat de jugar-hi en 3D en aquells televisors que permetin el 3D estereoscòpic, però tindrem també l'oportunitat de gaudir d'una sensació molt similar fins i tot si no disposem d'una pantalla de darrera generació, ja que el joc inlcou un mode de visualització tridimensional amb 3D anaglífic (el que vindria a ser la tecnologia 3D amb ulleres de cartró i plàstic vermell i blau, un sistema ja implementat en l'edició Game of The Year del joc d'un altre heroi de DC Comics, Batman - Arkham Asylum).La pel·lícula serà estrenada el proper dia 29 de juliol a l'estat espanyol.

Aquí podreu veure el tràiler del joc:

És una llàstima que massa sovint per a veure un joc amb herois de còmic com a protagonistes calgui esperar l'estrena cinematogràfica de torn. Aquests llançaments de videojocs a remolc de l'estrena al cinema només en comptades ocasions satisfan els seguidors d'aquests personatges. Potser es vol aprofitar la quantitat de seguidors que tenen els còmics, però acaba essent aquest públic potencial el més crític amb el resultat final, ja que com a bons fans els lectors de còmics esperen un producte fidel i de bona qualitat. Lamentablement, no sempre és així, en massa ocasions aquesta mena de llançaments acaben convertint-se en poca cosa més que marxandatge que acompanya la pel·lícula.

Comenta-ho al fòrum

stats