GT Academy 2011 ens permet ser pilots professionals

2 min

Per tercer any consecutiu Nissan i Sony s’uneixen per portar-nos GT Academy, un concurs nomes apte per als amants dels videojocs de simulació de cotxes... i de la conducció real. El primer objectiu és enregistrar els millors temps a les contrarellotges que es duran a terme entre el 4 de març i el 17 d’abril. Aquestes marques s’obtindran mitjançant partides de Gran Turismo 5 amb una sèrie de paràmetres que s’aniran anunciant. Els 20 millors corredors de cada país participaran en una segona eliminatòria regional de la qual nomes se’n classificaran 2 competidors. Els vencedors de cada país aniran al famós circuit de Silverstone, on rebran un curset intensiu de pilotatge de 6 dies. Un cop finalitzat, es decidirà quin és el guanyador europeu.

El premi és força inusual, ni samarretes, ni xecs-regal, ni diners en metàl·lic. El guanyador de GT Academy continuarà el seu entrenament amb vehicles de competició de Nissan per tal d’obtenir la llicencia de pilot internacional i una plaça com a pilot a les 24 hores de Dubai.

Les bases i els criteris de selecció encara no s’han publicat. El que sí s’ha confirmat és que el concurs està reservat per a majors d’edat que disposin de carnet de conduir. Podeu trobar més informació o preguntar els dubtes que tingueu a la pàgina de Facebook de l’esdeveniment o al web del videojoc Gran Turismo.

Aquí teniu el video de presentació:

Comenta-ho al fòrum

stats