Fonts d'EA insinuen el desenvolupament de Mirror's Edge 2

1 min

El vicepresident d'EA Games Europe, Patrick Soderlund, ha comentat que la companyia no ha renunciat a produir una seqüela de Mirror's Edge, tot insinuant que s'està treballant en alguna cosa relacionada amb aquesta IP.

“Em va encantar Mirror's Edge i el que vam fer amb el joc”, ha afirmat Soderlund. Seguidament ha donat pistes de què podem esperar en els propers temps els fanàtics dels salts pels terrats de la intrèpida Faith: "No hem abandonat la franquícia. I estem treballant en alguna cosa, però no estic disposat a parlar més sobre això".

A principis d'any s'informava que s'aturava el desenvolupament de Mirror's Edge 2, en el que suposadament s'estava treballant, i que fins i tot havia estat confirmat per Soderlund a l'E3 de fa dos anys. Tot i això, el president d'EA Games, Frank Gibeau, a l'Electronic Entertainment Expo d'enguany va parlar de l'utilització del motor Frostbite 2 per a crear l'esperada seqüela del cèlebre joc de parkour.

Per descomptat, des d'Ara VaDeJocs seguirem atents a una possible propera confirmació oficial per part de Dice, estudi responsable del primer lliurament del joc, o d'Electronic Arts.

stats