Exposicions i tornejos de Mortal Kombat

2 min

Coincidint amb el llançament del nou Mortal Kombat, disponible el proper 26 d’abril per a Xbox 360 i PlayStation 3, la companyia Warner Bros. Interactive organitzarà un seguit d’exposicions i Kampionats sobre el popular joc de lluita.

Les exposicions porten per títol “Mortal Kombat: 1992-2001. Història d’una Saga” i es podran veure als Fòrums dels centres Fnac de Barcelona, Madrid i València. Oferiran als visitants la possibilitat de contemplar un recull de material sobre els gairebé 20 anys d’història de Mortal Kombat. A més, també s’hi inclouran novetats sobre els personatges, els escenaris i els fatalities de la nova entrega.

Pel que fa als Kampionats, se celebraran els dissabtes 26 de març a València, 2 d’abril a Madrid i 9 d’abril a Barcelona. Tots aquells que vulguin participar-hi s’hauran d’inscriure al corresponent centre Fnac el mateix dissabte del torneig. Els guanyadors s’enduran una Playstation 3, jocs i Blu-Rays, gentilesa de Sony i Warner Bros. També hi haurà premis sorpresa per a tots aquells assistents que vagin disfressats com els personatges del famós videojoc.

A continuació us detallem els calendaris corresponents:

Fnac San Agustín (València)

-Exposició: del 23 al 27 de març.

-Kampionat i Cosplay (disfresses): Dissabte 26 de març, al Fòrum. De les 11 a les 14h.

Fnac Callao (Madrid)

-Exposició: del 30 de març al 3 d’abril.

-Kampionat i Cosplay: Dissabte 2 d’abril, al Fòrum. De les 11 a les 14h.

Fnac El Triangle (Barcelona)

-Exposició: del 23 al 27 de març.

-Kampionat i Cosplay: Dissabte 26 de març, al Fòrum. De les 11 a les 14h.

Com us dèiem, Mortal Kombat serà a les botigues a partir del proper 26 de març, tant per a Xbox 360 com per a PlayStation 3. Recordem que aquesta nova entrega de la franquícia està essent desenvolupada per NetherRealm Studios i la dirigeix el cocreador de la saga, Ed Boon.

Comenta-ho al fòrum

stats