Electronic Arts desenvoluparà els jocs basats en l'univers d'Star Wars

2 min

Després de confirmar-se el tancament de LucasArts per part de Disney, la companyia va argumentar que seguiria present dins el mercat dels videojocs, cedint, però, els drets de desenvolupament i publicació a terceres companyies. L'empresa que finalment ha comprat els drets de distribució ha estat Electronic Arts, que ha signat un acord de llicència exclusiva prorrogable amb Disney, companyia que encara disposarà dels drets de publicació de jocs dirigits a smartphones o tauletes tàctils.

JOAN DE BUEN | Barcelona

El copresident de Disney Interactive, John Pleasants, ha explicat la raó de l'acord:

"Aquest acord demostra el nostre compromís per crear experiències de joc de qualitat que impulsin la popularitat de la franquícia Star Wars en els propers anys. La col·laboració amb un dels desenvolupadors de jocs més important del món ens permetrà portar una cartera impressionant de nous títols de Star Wars als fans de tot el món ".

Per la seva part, el president d'EA Labels, Frank Gibeau, ha valorat les repercussions tindrà tant per a l'editora com per a la franquícia Star Wars:

"Cadadesenvolupadorsomia amb la creació de jocs per a l'univers de Star Wars. Tres dels millors estudis compliran aquest somni. Tant Visceral com DICE produiran nous jocs i, juntament amb BioWare, que segueix desenvolupant per a la franquícia, crearan nous jocs basats en la prolífica sagacinematogràfica.

Durant les últimes setmanes s'han filtrat dos vídeosque pertanyien a un joc encara en producció, Star Wars Battlefront 3, un títol eternament esperat per lalegióde fans de l'univers intergalàctic i que podria ser un dels projectes que l'acord amb Electronic Arts permetria finalment de completar.

stats