Double Fine prepara un joc de Barri Sèsam per a Kinect

2 min

Una setmana desprès de la publicació d’Stacking, l’últim joc de Double Fine del qual aviat publicarem l’anàlisi, s’anuncia el nou projecte de l’estudi que lideren Tim Schafer i Lee Petty. Es tracta ni més ni menys d’un videojoc sobre Barri Sèsam, la popular sèrie educativa amb titelles creada per Jim Henson, l’any 1969, i que en la seva expansió per tot el món, va arribar a Espanya el 1976 i finalment a Catalunya doblat al català l’any 1996.

El títol del joc serà Sesame Street: Once Upon a Monster (Barri Sèsam: Hi havia una vegada un monstre), estarà orientat als més menuts i tindrà com a protagonistes Triky, Elmo i un monstre del qual encara no sabem el nom. Tampoc se sap quin serà l’argument , o si es tractarà d’un joc en format físic o de descàrrega digital. L’única informació confirmada és que estarà plantejat com un conte interactiu, que només es podrà jugar amb Kinect, la càmera de detecció de moviments d’Xbox 360, i que es posarà a la venda la tardor del 2011.

Tim Schafer s’ha mostrat encantat amb aquest nou projecte ja que ell, com la resta de l’equip de Double Fine, era un seguidor del programa quan era petit. Ara que és gran, vol compartir aquestes experiències amb els seus fills, aprofitant les noves tecnologies. Segons el creador de Monkey Island, el joc serà “un treball d’amor a molts nivells”.

Aquí el podem veure en to humorístic fent una “demostració tècnica” de com funcionarà el motor gràfic per animar els pelatge de les titelles.

Comenta-ho al fòrum

stats