Dotze minuts de Muramasa: The Demon Blade

1 min

Marvelous Entertainment, els distribuïdors de Muramasa: The Demon Blade, han publicat un nou vídeo d'aquest videojoc per promocionar el seu salt de Wii a la portàtil de Sony, PS Vita.

XAVIER MUNTADA | Barcelona

La història de Muramasa: The Demon Blade ens transporta al Japó de l'era Genroku, situada entre els anys 1688 i 1703, i ho fa a través els ulls de Kisuke, un fugitiu que ha perdut la memòria, i de Momohime, una noia educada i fràgil que ha estat posseïda per una ànima malèfica.

Muramasa va ser una escola de creadors d'espases del segle XVI fundada per Sengo Muramasa, i es diu que eren tant bones que rivalitzaven amb les espases creades per l'escola Masamune, construïdes durant els segles XIII i XIV, però també que eren espases maleïdes, una creença que ha ajudat a extendre la literatura japonesa.

Així doncs, Vanilla Ware, l'estudi creador d'aquest videojoc, es basa en les llegendes japoneses per crear una història que posarà a prova les espases contra diferents éssers mitològics, però com a la llegenda, tot tindrà el seu costat fosc.

stats