Diablo 3, StarCraft 2 i WoW a la conferència d'Activision-Blizzard

1 min

Aquesta nit passada hem seguit des d'Ara VaDeJocs la conferència d’Activision-Blizzard dirigida als inversor. N'hem extret algunes declaracions interessants que fan referència als projectes de Blizzard més immediats, inclosos StarCraft 2, Diablo 3 i World of Warcraft.

Mike Morhaime, president i co-fundador de Blizzard, ha informat que la beta del Diablo 3 s'iniciarà entre juliol i setembre d'enguany, fet que podria retardar la sortida del joc fins al 2012. Tot i això, Morhaime afirma que estan treballant molt dur per a poder llançar el joc aquest mateix any, però que sinó ho aconsegueixen pel 2012 traurien al mercat dos productes, que coincidirien amb el mateix Diablo 3 i la primera expansió del videojoc d'estratègia StarCraft 2, que acaba de veure la llum a la Xina.

Morhaime també ha comentat els problemes que estan tenint amb l'última expansió de World of Warcraft, després del creixement inicial que va motivar l'aparició Cataclysm han cancel·lat el compte uns sis-cents mil jugadors, cosa que ha fet tornar les xifres d'usuaris a nivells anteriors als de la sortida al mercat d'aquesta última expansió.

Comenta-ho al fòrum.

stats