Descobrint “Ous de Pasqua” a Vanquish

2 min

Tot i que el títol pugui portar a l’error de pensar que es tracta d’una entrada més típica dels companys de Descobrir.cat estigueu tranquils que no ho és pas. Sou a Ara VaDeJocs i avui toca parlar dels ous (ous, ous, ous, ous, ous…) de pasqua! Però no dels que es mengen! Sinó dels virtuals!

El terme Ou de Pasqua, en anglès Easter Eggs, s’utilitza en el món dels videojocs per fer referència a un missatge ocult que es troba dins d’un joc. Normalment aquest contingut secret està posat aposta pel programador que espera que el jugador se’l trobi i es sorprengui al descobrir-lo. Amb aquest petit detall es dota al producte d’una marca única i personal.

Però deixem-nos d’històries i anem al gra. Aquesta setmana per fi he pogut provar “Vanquish”, el nou videojoc de Platinum Games, equip que ja es va encarregar del desenvolupament de Bayonetta. Obrim parèntesi. Pels que no sapigueu res de Bayonetta podríem dir que és una espècie de Devil May Cry amb la diferència que canviem els dimonis pels àngels i Dante per Bayonetta, una bruixa amb molta mala baba però que per contra és molt sexy. Tanquem parèntesi. Mentre destrossava el joc a base de bé, m’ha durat unes 6-8 hores, em vaig fixar que tenia alguns Easter Eggs molt bons i dignes d’esser esmentats al meu blog. És per aquest motiu que a continuació passo a citar-vos-els. Aquets són els que he descobert fins el moment (espero i desitjo que no hi siguin tots):

Sam Gideon i la seva adicció a la nicotina: Al camp de batalla amb l’únic amic amb qui pots confiar és en el paquet de tabac. I sinó pregunteu-li a Solid Snake a Metal Gear Solid. I es que què millor que fumar-se l’última cigarreta abans d’anar a repartir estopa!

Shinji Mikami té el seu “cameoEl creador de Vanquish no ha volgut ser menys que el nostra protagonista, Sam Gideon, i s’ha allistat a les forces armades dels Estats Units per fer front a l’amenaça russa. El seu minut de glòria ja no li podrà treure ningú.

Enemics que ballen al so de la música: Però l’ou de pasqua més curiós i espatarrant és el que us mostro a continuació. No us el perdeu perquè val molt la pena!

stats