Data i tràiler d'Xcom

1 min

2K Games ha anunciat que XCOM, un videojoc que planteja una invasió alienígena a la Terra, sortirà a la venda per a Xbox 360, PlayStation 3 i PC el 9 de març de 2012.

XCOM és una aventura d'acció tàctica ambientada als Estats Units de mitjans del segle XX, que serà quan el jugador formarà part d'un equip d'agents d'elit equipats tant amb armes convencionals com experimentals. Junts s'enfrontaran a l'amenaça extraterrestre que intenta destruir el món i refer-lo a la seva imatge.

Estrenant la perspectiva de primera persona en aquesta sèrie creada el 1994 , XCOM encarrega a l'Agent Especial William Carter i el seu equip la tasca de frenar l'amenaça de l'extinció humana. Cada enemic abatut també és una oportunitat per la supervivència, ja que gràcies a la desesperació, els científics podran entendre i replicar la tecnologia dels alienígenes. Segons ha comentat en Christoph Hartmann, president de 2K Games, "Cada vegada que penso en XCOM s'em posa la pell de gallina, una sensació que només passa quan ets testimoni de la destrucció i descomposició del món que coneixes i et veus incapaç de frenar-ho. Tinc el plaer d'anunciar que portarem l'experiència de XCOM a un públic més ampli gràcies a la seva sortida a Xbox 360, PlayStation 3 i PC el març del 2012."

Comenta-ho al fòrum.

stats