Data del pedaç 2.6 d'Aion

1 min

NCsoft ha anunciat l'actualització 2.6 d'Aion que estarà disponible als seus servidors el proper tres d'agost. Aquest pedaç oferirà, entre d'altres elements, una nova instància, la "Crucible Challenge", dificultat més ajustada per a diferents masmorres i una nova mascota. A més a més, durant l'estiu, s'aniran organitzant diferents esdeveniments per a entretenir i fomentar la participació dels jugadors.

Aion: The Tower of Eternity és un joc de rol en línia amb gran qualitat gràfica i varies implementacions interessants, com la inclusió d'una raça controlada per intel·ligència artificial que participarà de la guerra entre les dues faccions de jugadors, o la inclusió d'ales als personatges com a símbol de la seva deïtat, utilitzades també per desplaçar-se i guanyar avantatge tàctic durant els combats.

A partir del proper tres d'agost tindrem al nostre abast una nova actualització que encara tornarà més interessants els esdeveniments d'aquest videojoc. Entre les noves característiques de la versió 2.6 de l'Aion podrem trobar-hi:

  • Una nova instància anomenada "Crucible Challenge", la versió individual de la instància Empyrean Crucible.
  • Un nou sistema per a seleccionar instàncies i entrar-hi ràpidament.
  • Ajust del nivell de dificultat en les masmorres Dark Poeta, Empyrean Crucible i Beshmundir Temple.
  • Una nova mascota, la Runaway Poppy, que atorga l'oportunitat d'aconseguir més Medalles de Platí.
  • Noves pedres que ofereixen millores per al nostre equip.
  • Millores en les recompenses i botí de més valor al Fire Temple i Steel Rake.

Comenta-ho al fòrum

stats