Creative Assembly provarà sort amb Aliens

1 min

Aquesta vegada no hi hagut pas filtracions per part de cap membre de cap estudi de creació de programari lúdic, ni ha transcendit la notícia a través de cap mitjà de la premsa especialitzada en videojocs. Avui, curiosament, ha estat un polític el que ha revelat el desenvolupament d'un nou projecte, una nova franquícia ambientada en l'univers d'Alien.

Ha estat el Ministre de Comunicacions, Cultura i Industries Creatives del Govern Britànic, Ed Vaizey, qui ha esbombat la notícia, per mitjà d'una piulada al seu compte a la popular xarxa de microblogging Twitter. Vaizey ha comentat com li ha semblat de satisfactòria la seva visita a l'estudi Creative Assembly, coneguts per la sèrie de videojocs d'estratègia Total War. L'honorable ministre ha afegit que l'estudi es troba ara mateix en període de contractació de nous treballadors per a encarregar-se del primer títol d'una nova franquícia basada en l'univers d'Alien.

Sega, més tard, ha confirmat el desenvolupament d'aquest videojoc que esperen que sigui similar a Dead Space 2, el darrer episodi de la saga de terror de l'estudi Visceral Games, editada per Electronic Arts. El nou videojoc d'Aliens serà llançat per a consoles, probablement Xbox 360 i PlayStation 3, tot i que no hi ha hagut confirmació oficial per part de Sega en aquest sentit.

Cal deixar clar que aquest nou producte no té res a veure amb Aliens: Colonial Marines, un títol del que s'està encarregant Gearbox Software.

stats