Conferència d’EA en directe [ACTUALITZADA]

5 min

Després de la primera de les conferències, la de Microsoft, ara ens toca fer el seguiment minut a minut de les presentacions d’Electronic Arts i veure quins són els pesos pesants que ens presenten. En principi, la majoria d’usuaris esperen notícies de jocs com Battlefield 3, Mass Effect 3 o Fifa 12, entre d’altres. La conferència té previst el seu inici a dos quarts de deu, és a dir, d’aquí a ben pocs minuts. Seguiu ben atents a AraVaDeJocs per a conèixer tots els detalls de l’acte a mida que es vagin esdevenint.

Recordeu que per a seguir la conferència en temps real només heu d'anar actualitzant amb F5.

21:28- Queden 2 minuts per l'inici de l'acte.

21:30- I comença la conferència amb imatges d'una invasió alienígena. Es tracta d'unes impactants imatges deMass Effect 3.

21:32- Surt a l'escenari Cacey Hudson, director de la franquícia Mass Effect, per explicar-nos els primers detalls del joc: la Terra patirà una invasió per part dels Segadors.

21:34- Veiem més imatges del joc. Sembla que el comandant Shepard les passarà magres.

21:35- Es tracta d'un fragment d'una partida real. Podem veure un membre de la companyia jugant amb el comandament.

21:36- El comandant Shepard ha abatut una nau enorme dels Segadors...o això semblava! S'ha tornat a aixecar.

21:37- Torna a sortir en Cacey Hudson i ens presenta el tràiler definitiu de Mass Effect 3: "The fall of Earth". Podem veure com tornen els nostres companys de les anteriors entregues.

21:38- Mass Effect 3 sortirà al mercat el 6 de març de 2012. Us deixem amb el tràiler.

21:39- Surt en John Ricitello, director general d'EA i ens informa del proper joc que presentaran: Need for Speed: The Run.

21:41- Per primera vegada, els jugadors podran viure espectaculars persecucions... a peu!

21:42- Per a demostrar-ho ens presenten un fragment d'una partida real a Need for Speed: The Run i veiem com, efectivament, el nostre personatge deixa el cotxe i fuig per les teulades dels edificis mentre el persegueix la policia.

21:44- A través d'una sèrie de Quick Time Events, el protagonista ha aconseguit robar el cotxe de policia i s'embarca de nou en una espectacular persecució, mentre el segueix un helicòpter.

21:46- Se'ns posa la pell de gallina mentre sona la sintonia més famosa de Star Wars i veiem el rètol de Bioware.

21:47- Ens presenten StarWars: The Old Republic.

21:48- Comença el tràiler de presentació del joc.

21:49- Som testimonis d'espectaculars enfrontaments entre l'exèrcit de l'Imperi i diversos Jedi. Les espases de llum són per tot arreu.

21:50- Podrem escollir a quin dels dos bàndols volem pertànyer.

21:51- Comença un nou tràiler. Veiem unes muntanyes nevades ...és SSX Deadly Descents.

21:52- Les emocions mentre practiquem snowboard seran més fortes que mai, tot fugint dels allaus.

21:53- Tres modes de joc: Race it, Trick it i Survive it. És a dir: curses, trucs o acrobàcies i supervivència.

21:54- SSX Deadly Descents sortirà el mes de gener. Ara ens anuncien les novetats de FIFA 12.

21:56- Com ja us havíem avançat ens parlen del nou sistema de control de la pilota, les millores del sistema defensiu i també del motor de col.lisions.

21:57- Diversos futbolistes com Rooney o Kaká ens parlen de les virtuts del joc.

21:59- Nou servei per a FIFA 12: l'EA Sports Football Club.

22:00- Ens permetrà estar en contacte amb la resta d'usuaris del món. Podrem competir amb ells siguin on siguin i també seguir els seus progressos.

22:00- Hi haurà lligues virtuals a nivell mundial.

22:01- I ara toca parlar de futbol americà.

22:02- Veiem un vídeo amb imatges impactants de Madden NFL 12.

22:03- Tres jugadors surten a l'escenari per transmetre'ns els valors del futbol americà. En John Ricittello, d'EA, sembla que està una mica intimidat per aquests homenots.

22:07- EA també apostarà fort per les possibilitats de la connectivitat a través de les xarxes socials amb Madden NFL 12. Aquí teniu el tràiler de presentació.

22:08- I aquestes xarxes socials també arriben a The Sims: Social. Es tracta d'una aplicació destinada a la popular xarxa social Facebook, des d'on podrem crear i compartir els nostres personatges i tambe relacionar-nos amb altres usuaris.

22:09- Surt en Curt Schilling, màxim responsable de 38 Studios,a l'escenari per parlar sobre Kingdoms of Amalur: The Reckoning.

22:11- Veiem un vídeo del joc amb combats contra tota mena de criatures, i tot plegat per a preservar el futur d'Amalur.

22:12- Kingdoms of Amalur: The Reckoning sortirà el 2012.

22:13- El director executiu d'Insomniac Games, Ted Price surt a escena i diu que els seus jocs també arribaran a Xbox 360. Insomniac Games és responsable, entre d'altres de les sagues Ratchet & Clank o Resistance, fins ara exclusives de PlayStation 3.

22:14- Ens presenta Overstrike i comença el tràiler. El joc tindrà altes dosis d'humor.

22:16- En el vídeo podem veure els diversos protagonistes d'aquest joc d'acció. Cadascun tindrà les seves habilitats que el diferenciaran de la resta de personatges.

22:17- Arriba l'hora de Battlefield 3. Veiem un logo de Dice a la pantalla.

22:18- Surt el productor executiu de Dice, Karl-MagnusTroedsson per parlar-nos del joc de trets en primera persona i ens explica les bondats del nou motor gràfic de què farà gala: el Frostbite 2.o.

22:20- Veiem escenes espectaculars del mode multijugador. Està ambientat al metro de París. I una vegada més la destrucció dels edificis cobra una gran importància.

22:21- Ens presenta Battlelog: una plataforma exclusiva i gratuïta per a interrelacionar i compartir estadístiques amb tots els jugadors. La beta del multijugador estarà disponible el setembre.

22:22- Un fragment d'una partida real ens porta fins a Teheran. Anem al damunt d'un tanc.

22:23- L'apartat gràfic aconseguit gràcies al motor Frostbite 2.o és senzillament espectacular. La gestió de partícules com la pols o el fum de les explosions presenta unes dosis de realisme impressionants.

22:24- Ara som dins el tanc i els enemics ens han començat a atacar mentre els disparem artilleria.

22:25- Hem passat a visió nocturna per a localitzar millor els nostres adversaris. Un cop acabem amb ells anem a buscar el següent objectiu.

22:26- Acabem de sol·licitar un reconeixement aeri per llançar un atac sobre bateries de míssils enemigues.

22:28- Seguim avançant i l'atac al nostre damunt és ferotge. Hem arribat a la base enemiga i ens ataquen amb coets antitanc.

22:29- Avancem una altra vegada amb els nostres companys i s'acaba el vídeo enmig de grans aplaudiments per part dels assistents a l'acte.

22:30- Battlefield 3 es podrà descarregar des d'Origin, la plataforma de jocs online d'Electronic Arts.

22:31- I amb la presentació de Battlefield 3 ha acabat la conferència d'EA.

Es podria dir que l'acte no ha decebut els assistents. No hi ha hagut cap sorpresa inesperada però les imatges de Battlefield 3 han deixat molt bon gust de boca a tots els espectadors.

Comenta-ho al fòrum

stats