Conferència de Microsoft en directe [Actualitzada]

5 min

Queda una hora perquè la primera conferència de la fira E3 comenci. Microsoft serà la primera a obrir la veda i anunciar els videojocs, software i perifèrics que veurem durant aquest any i el vinent. Hi hagut molts rumors al voltant d'una nova successora de l'actual Xbox 360, una nova subscripció per als usuaris anomenada Xbox Live! Diamond, una remasterització de la primera entrega de la saga Halo en alta definició o, fins i tot, el quart capítol numerat d'aquest univers. En menys d'una hora sortirem de dubtes i des de VaDeJocs actualitzarem minut a minut amb tots els detalls i anuncis que es facin durant la conferència.

Els que desitgeu seguir-ho en directe des de VaDeJocs només heu d'anar prement la tecla F5 per a què s'actualitzi la pàgina i pugueu veure totes les novetats minut a minut.

18.15 Només queda un quart d'hora per veure què ens ha preparat Microsoft.

18.30 Ja s'acabat l'espera. Comença la conferència de Microsoft. 18.31 Comença la conferència amb un tràiler de Call of Duty Modern Warfare 3.

18.38 Estem enmig d'un batalla naval. L'espectacularitat segueix sent el centre dels Call of Duty. 18.41 Es reafirma la data de llançament de Call of Duty Modern Warfare 3, el 8 de novembre. 18.42 Entra en escena Don Mattrick i dona la benvinguda a tots els presents. 18.43 Pugen a l'escenari membres de Crystal Dynamics, l'estudi encarregat del desenvolupament del nou Tomb Raider, per a mostrar els primers moments del videojoc. 18.46 Veiem que Tomb Raider pateix molt en la seva nova aventura. 18.50 Entra Peter Moore un gran protagonista en els inicis de Xbox 360 que anuncia quatre jocs que utilitzaran Kinect, Fifa 12, Tiger Woods, Madden NFL i un altre projecte que anunciaran més tard. 18.52 Ray Muzyka de Bioware puja al escenari per a mostrar Mass Effect 3 en moviment i per anunciar el reconeixement per veu en el nou projecte de Bioware.

18.53 Ara en els diàlegs amb els personatges podrem utilitzar la nostra pròpia veu per a contestar. 18.57 Mostren un tràiler Ghost Recon Future Soldier i entra a escena Yves Guillemot. 18.59 Es podran controlar els menús amb la veu o els moviments del nostre cos per mitjà de Kinect.

19.01 Els moviments per a controlar el personatge sembla que són bastant acurats. 19.02 Entra a escena Marc Whitten responsable de Xbox Live! 19.03 La nova interfície de Xbox 360 està molt centrada en els aspectes socials i en el control amb Kinect. 19.04 YouTube estarà disponible per a Xbox Live! juntament amb Bing, el buscador de Microsoft. 19.05 Bing permet buscar tot el contingut que hi ha disponible en el basar i facilita la navegació entre el contingut. 19.07 S'anuncien diversos pactes amb serveis de televisió com Canal+ per a retransmetre televisió des de la pròpia videoconsola. 19.09 Dana White de la UFC ens presenta un vídeo de la competició real. 19.11 Phil Spencer puja per a presentar els videojocs exclusius de Xbox 360. 19.12 Comencem amb Gears of War 3 i amb Cliff Bleszinski que agraeix l'alta participació en la beta. 19.14 Ice-T i Cliff Bleszinski participen en una partida de la campanya en cooperatiu. 19.16 Una criatura gegant està atacant una petrolera i hem d'equipar-nos amb Mechs, semblants als de Lost Planet 2, per a poder enfrentar-nos-hi.

19.17 L'acció s'intensifica i les coses no seran gens fàcils per en Marcus i Companyia. 19.19 Ryse, el projecte exclusiu de Crytek per a Xbox 360, es mostra en un espectacular i sagnant tràiler on es fa ús de Kinect.

19.21 Una veu en off ens explica el que va representar Halo: Combat Evolved per als videojocs. 19.22 Halo: Combat Evolved Anniversary, la versió remasteritzada del primer Halo, arribarà el 15 de novembre amb millores adaptades a la nova generació.

19.23 Un vídeo ens presenta les novetats que incorporarà Forza Motorsport 4. 19.24 Peter Molyneux presenta Fable The Journey.

19.26 La fi d'Albion està a punt d'arribar i l'haurem de salvar.Ensenyen videojoc ingame i l'ús que farà de Kinect per a llançar encanteris.

19.29 Minecraft arribarà a Xbox 360 aquest mateix any amb la integració de Kinect.

19.30 Disneyland Adventure serà una espècie de tour virtual pel màgic parc de Disneyland. 19.33 La melodia més famosa de Star Wars ens introdueix un nou tràiler de Star Wars Kinect. 19.35 S'inicia una demostració en directe de la mecànica de joc. Movem els braços per a colpejar els enemics amb el sable làser, controlem la força i ens inclinem per avançar en els combats. El control durant la campanya sembla sobre rails.

19.39 Tim Schafer, de Double Fine, puja per a ensenyar el videojoc de Barri Sesam. 19.41 Once Upon a Monster es centra en els minijocs i en la col·laboració entre pares i mares i els més petits de la casa. 19.42 Kudo Tsunoda anuncia Kinect Fun Labs. Una plataforma per a provar i crear coses per aquest perifèric. 19.44 En una breu demostració es presenta el nou aspecte dels avatars molts més precisos i amb una aparença més real. Altrament no hi falten les millores com el finger-tracking o la millora en la profunditat. 19.48 Han incorporat l'escaneig tridimensional d'objectes que permetrà utilitzar tots els objectes que vulguem dins de la videoconsola. 19.50 Kinect Sports Season Two incorporarà noves modalitats com el golf o el tennis.

19.51 No hi falten les novetats en aquest nou videojoc com el reconeixement de veu. Amb un sol comandament de veu podem canviar de pal.

19.53 El minijoc de rugby és el segon videojoc que es mostra d'aquesta segona temporada. Amb la veu determinem quina tàctica volem seguir i amb el cos simulem el moviment i el nostre avatar es mou en l'entorn virtual. 19.55 Toca moure's a ritme de Dance Central 2 i el seu nou mode cooperatiu que permet dos jugadors simultàniament.

19.57 Don Mattrick torna a l'escenari per a recordar-nos com de prometedora és l'experiència amb Xbox 360 com també comentar que el contingut addicional de Modern Warfare 3 es llançarà primer a la consola de Microsoft. 19.59 Abans de despedir-se Don Mattrick anuncia el llançament d'un nou videojoc molt esperat. Halo 4 es presenta i es mostra en un teaser espectacular.

20.00 Aquí ha acabat la conferència de Microsoft. Seguiu atents a VaDeJocs i a totes les novetats de la fira. A les 21.30h teniu una altra cita aquí amb la conferència de EA. Comenta-ho al fòrum.

stats