Conegueu els rostres de Dues Cares a Batman Arkham City

2 min

Si fa pocs dies descobríem la presentació d'Enigma amb un vídeo'Enigma ara és el torn de la fitxa policial del psicòpata amb dualitat de personalitat i de rostre. Parlem de l'exfiscal en cap de Gotham City, Dues Cares

Fa pocs dies vèiem com Edward Nygma irrompia a Arkham City per a complicar les coses al nostre heroi, de mica en mica anem coneixent alguns dels personatges als que el croat emmascarat haurà d'enfrontar-se de nou en aquesta nova aventura. Harvey Dent, ex-fiscal en cap de Gotham City, va adquirir un gran protagonisme a la pel·lícula The Dark Knight, allà Christopher Nolan, el director del film, ens explicava la seva versió de l'origen del criminal: Originalment es tractava d'un home amb un profund sentit de la justícia que respectava les lleis escrupolosament, però el Jòker el desfigurava i li arravatava qui més s'estimava, cosa que acabaria per crear en el pobre lletrat un greu conflicte emocional i un trauma esquizofrènic, que desembocaria en la transfiguració de Dent en el rival temible de Batman que avui coneixem.

Warner Bros ens facilita la resta de les dades de la seva fitxa policial. Sabem que Dues Cares és un criminal professional a temps complet, d'1,82 metres d'alçada i 82 quilos de pes, de cabells castanys canosos i ulls blaus. En els còmics va fer la seva primera aparició al número seixanta sis de la sèrie Detective Comics, l'agost de 1942. Com que la meitat del seu rostre està cremat (a la pel·lícula a causa de les flames, en els còmics a causa de l'àcid que enmig d'un judici li hauria llançat a la cara un acusat), juga a vestir-se sempre amb vestits que tenen una meitat normal i una altra meitat amb un estampat de color estrident.

Dent és un excel·lent tirador i va sempre acompanyat del seu revòlver colt automàtic. Pateix d'una obsessió psicòtica amb el número dos, fins i tot arriba a dissenyar els seus crims centrant-se en el concepte de la dualitat o decidint el destí de les seves víctimes tirant una moneda a l'aire.

Comenta-ho al fòrum

stats