Codemasters ens ofereix tràiler i noves imatges de F1 2011

2 min

Codemasters comença a generar expectació al voltant del seu pròxim títol basat en la llicència de la F1. F1 2011 se'ns presenta amb un tràiler bastant espectacular en el que es falluïmentde l'apartat gràfic del títol, així com unes imatges en les que es centren en els detalls dels cotxes i l'efecte de la pluja.

Tots els aficionats de laFormula1 que van gaudir de l'edició de la temporada passada amb F1 2010 i tothom que vulgui experimentar l'emoció de conduir els bòlids més punters i actualspodran fer-ho ara amb aquesta nova edició en la que s'ha intentat millorar l'experiència de simulació del jugador en el mode individual, sense oblidar millores en la partmulti-jugador,o la incorporació del KERS i del DRS que l'estudi desenvolupador Codemasters Birmingham ha introduït per primer cop a la sèrie. F1 2011 estaràdisponible per a les plataformes Xbox 360, Playstation 3 i PC a partir del 23 de setembre, i tot i que també està previst que aparegui per a les portàtils més noves de Nintendo i Sony, per a aquestes últimes plataformes no hi ha encara data confirmada.

Codemasters, que va prendre el relleu a Sony en el desenvolupament del joc de la llicència basada en la Fòrmula 1, ens ofereix ara un avanç del que podem trobar en aquest títol. Podrem observar el joc en funcionament i les animacions prèvies a les curses.

Aquestes són les imatges que tenim d'aquest joc, on us incloem tant les més recents en les que destaquen els efectes de la pluja i podreu observar detalls dels circuits de Silverstone i Shangai com tambéles primeres imatges de les que vam disposar en les que ens començaven a mostrar la seva capacitat gràfica.

Comenta-ho al fòrum

stats