Binding of Isaac, una història bíblica alternativa

1 min

Binding of Isaac, un joc ideat per un dels creadors de Super Meat Boy, Edmund McMillen, i amb la col·laboració de Florian Himsl, explica la història bíblica d'Isaac, que havia de ser mort pel seu propi pare per ordre de Déu com a prova de la seva fe. A Binding of Isaac però, la història està capgirada, ensenyant els fantasmes que inunden la ment d'Isaac i ensenyant a la seva mare com a la seva possible assassina.

Isaac, al descobrir que la seva mare comença a escoltar la veu de Déu i li exigeix el seu sacrifici per demostrar la seva fe, s'amaga al soterrani, desequilibrat i envoltat pels seus dimonis, les ànimes dels seus germans i germanes ja morts, les seves pors i finalment, la seva mare.

El sacrifici d'Isaac és un joc d'acció RPG que genera aleatòriament els mapes, amb fortes reminiscències de The Legend of Zelda i de Rogue, i que mitjançant uns estranys tresors que canviaran a Isaac d'aspecte físic otorgant-li habilitats sobrehumanes, es podrà enfrontar a les criatures cada cop més estranyes que li aniran sorgint en el seu camí cap a la seguretat.

Binding of Isaac sortirà durant el mes de setembre per a Steam, la principal plataforma digital de jocs de PC i Mac.

Comenta-ho al fòrum

stats