Beta del Gears of War 3 a partir de l'abril

2 min

La beta de l'esperat Gears of War 3, estarà disponible a Xbox Live des del 25 d'abril i al llarg de tres setmanes els usuaris que el vulguin provar podran gaudir de diverses modalitats de joc.

Hi haurà diverses maneres d'accedir a la beta multijugador, ja sigui reservant alguna de les tres edicions, o bé comprant algun article d'Xbox 360. Al llarg de les tres setmanes hi haurà disponibles tres modalitats competitives i quatre mapes que funcionaran en servidors dedicats, així donaran l'oportunitat de polir un dels videojocs més esperats del present any 2011.

El calendari de la beta és el següent:

  • Bulletstorm Preview, 18-24 Abril

Els compradors de l'edició Èpica de Bulletstorm podran participar una setmana abans a la preview de la beta que inclourà el nou mode Deathmatch per equips en quatre nous mapes (Thrasball, Checkout, Trenches i Old Town).

  • Beta de Gears of War 3, 25 d'Abril al 15 de Maig

La beta pública començarà el 25 d'abril. Els jugadors poden esperar diversos esdeveniments i partides especials durant aquest període. l'Última setmana s'afegiran dues modalitats de joc addicionals: Captura al líder i Rei del Turó.

  • 15 de Maig – Final de la Beta.

Els participants tindran l'oportunitat de desbloquejar contingut exclusiu que podran usar en la versió final. El contingut a continuació.

  • Medalla de Beta Tester – Completa una partida de la beta per a desbloquejar la medalla de Beta Tester, que podràs lluir en el teu perfil de jugadors del joc final. El títol de Beta Tester també apareixerà en el menú del mode multijugador de Gears of War 3.
  • Thrashball Cole – Completa 50 partides en qualsevol mode de joc per a desbloquejar la versió Thrashball de Cole. Quan el desbloquegis, completa 10 patides jugant amb el personatge i podràs portar-lo en el teu perfil del joc final.
  • Lancer Daurat Retro – Completa 90 partides en qualsevol mode per a desbloquejar aquesta arma a la beta i mata 100 personatges amb ella per a desbloquejar-la a la versió final del joc.
  • Flaming Hammerburst – Completa una partida abans del 24 d'abril per a desbloquejar aquesta variant de l'arma.
  • Flaming Lancer – Completa una partida durant la setmana del 25 d'abril per a desbloquejar aquesta variant de l'arma.
  • Flaming Sawed-Off Shotgun - Completa una partida durant la setmana del 2 de maig per a desbloquejar aquesta variant de l'arma.
  • Flaming Gnasher - Completa una partida durant la setmana del 9 de maig per a desbloquejar la variant d'aquesta arma.

Comenta-ho al fòrum.

stats