Avanç: Assassin's Creed Revelations - Els personatges

5 min

De mica en mica, Ubisoft va desgranant alguns dels detalls de la nova iteració de la saga protagonitzada per Desmond Miles i els seus avantpassats, tal i com ja us explicàvem en un avanç que vam publicar fa ben poc a AraVaDeJocs.

En aquest segon avanç hem recopilat tota la nova informació que ha aparegut sobre Assassin’s Creed Revelations, centrant-nos principalment en els personatges, en base, sobretot, a un article en profunditat que ha publicat recentment Game Informer relatiu a aquest aspecte.

Abans d’entrar en matèria i conèixer quins són els personatges que s’incorporaran per primera vegada a la nova entrega de la franquícia, volem fixar-nos en els protagonistes dels anteriors jocs per tal d’explicar-vos quin serà el seu paper i com han evolucionat des que va començar la saga fins ara.

  • Ezio Auditore da Firenze

El protagonista d’Assassin’s Creed II i Assassin’s Creed Brotherhood, torna a jugar un paper molt destacat en el nou joc. No en va, es tracta de l’entrega que tancarà la trilogia sobre aquest personatge. A Assassin’s Creed Revelations controlarem un Ezio madur, rondant la cinquantena d’anys. Ja fa anys que ha aconseguit dominar la impulsivitat de la seva joventut i han quedat lluny les ànsies de venjança que el governaven a causa de la mort dels seus familiars. Ara, Ezio és una persona molt més serena, però es comença a demanar quin és el seu propòsit en la vida i, particularment, en el sí de l’Orde dels Assassins. Per tal de buscar respostes es fixarà en un dels seus avantpassats, Altaïr.

Ezio Auditore

  • Altaïr Ibn-La’Ahad

El, per a molts, enyorat protagonista de la primera entrega d’Assassin’s Creed i també d'Assassin’s Creed Bloodlines,el joc aparegut per a PSP. A Revelations, tindrem la possibilitat de tornar a acontrolar-lo i ho farem a través dels records que podrà visualitzar Ezio en localitzar uns misteriosos objectes que el seu avantpassat va ocultar per tota Constantinoble, la ciutat on transcorre bona part de la nova entrega.

  • Desmond Miles

Sense desvetllar-vos cap detall del final d’Assassin’s Creed Brotherhood, només us direm que a Revelations, en Desmond, el jove descendent d’Altaïr i Ezio que viu a la nostra època, es troba en un coma profund. Encara no se sap quin pot ser el motiu exacte d’aquesta situació, però un dels elements a tenir en compte, seria la prolongada exposició d’en Desmond a l’Ànimus, la màquina que ens permetia furgar en els seus records. Recordem que en els anteriors jocs, ja s’havien esmentat els casos de diversos subjectes de prova que havien acabat amb severs problemes mentals en idèntiques circumstàncies. Malgrat tot, en aquesta nova entrega, l’Ànimus podria jugar un paper crucial en la supervivència d’en Desmond.

Ara sí, toca situar-nos en matèria i parlar-vos una mica d’alguns dels nous personatges que trobarem a Assassin’s Creed Revelations. Per començar, ens fixarem en els del mode per a un jugador.

  • Manuel Palailogos

Caràcter basat en un personatge real amb el mateix nom i que va viure entre 1455 i 1512. Palailogos podria haver esdevingut emperador de Bizanci però, en comptes d’això, es va estimar més renunciar al títol en favor d’una més que quantiosa suma de riqueses. Aquesta decisió li va permetre passar la resta de la seva vida envoltat de luxes i cometent tota mena d’excessos. En el joc, sembla que jugarà un paper destacat dins l’orde dels Templers. Tot i així, Ubisoft hauria suggerit que un dels arguments del joc consistirà en esbrinar si la seva lleialtat es decanta pel que queda de l’Imperi de Bizanci o per la organització templera.

Manuel Palailogos

  • Sofia Sorto

Com ja us vàrem avançar en l’anterior avanç, Sorto jugarà un paper important en el joc i serà objectiu de les atencions amoroses d’Ezio Auditore. La jove, procedent de Venècia, es traslladarà fins a Constantinoble per obrir una botiga de llibres, un negoci en auge gràcies a la recent invenció de la impremta per part de Gutenberg. El disseny del personatge s’inspira en el quadre Retrat d’una Jove Veneciana, d’Albrecht Dürer.

  • Príncep Solimà

Basat en el famós personatge històric Solimà el Magnífic (1494-1566) que va governar l’Imperi Otomà durant més de quaranta anys. A Assassin’s Creed Revelations, Solimà serà un jove de tot just disset anys, nou anys abans de ser coronat. En el moment en que comença el joc, Solimà passa per una difícil situació i és que els membres de la seva pròpia família estan enfrontats entre sí en una cursa per a designar el proper dirigent de l’Imperi. En aquest complicat moment de la seva vida, el jove coneixerà a Ezio Auditore i quedarà impressionat per les seves dots de lideratge.

  • Yusuf Tazim

Rondant els cinquanta anys, Ezio Auditore s’ha convertit en el Gran Mestre de l’orde dels Assassins arreu del món. Tot i així, hi ha altres personatges que també ostenten un alt càrrec en el sí de l’organització. Un d’aquests és Yusuf Tazim, Mestre dels Assassins de la ciutat de Constantinoble. Tot i que el grau d’Ezio és superior, Tazim mantindrà amb ell una constant i sana rivalitat, basada en la profunda amistat que els uneix des de fa molts anys.

A continuació us parlarem també d’alguns dels nous personatges que trobarem en el mode multijugador que tant va triomfar en la passada entrega i que, recordem-ho, ens posava en la pell de diversos empleats de l’organització Abstergo, dominada pels Templers.

  • L’Avantguarda

Es tracta d’un Cosac –un grup ètnic que vivia en algunes parts d’Ucraïna, Rússia o Polònia– que en aquest cas arriba des d’Odessa. Aquest personatge forma part dels mercenaris de l’exèrcit otomà. Els Templers el tempten per unir-se a la seva causa a través de diners i poder. Funcionarà com a espia per a l’organització informant-los en tot moment d’allò que s’esdevé en el sí de l’exèrcit.

  • El Guardià

Es tracta d’un cosí del primer Sultà de Sennar, a l’actual territori del Sudan. És expulsat de casa per la seva pròpia família i anirà a parar fins a Alexandria, a Egipte. Allà es posarà en contacte amb la filosofia dels Templers. En endavant es farà anomenar el Guardià de la Veritat i es dedicarà a escampar la proclama de l’orde: “Pau a través de l’ordre i l’estabilitat”.

El Guardià

  • El Bombarder

Forma part del cos d’artilleria de l’exèrcit otomà, tot i que no se’l pot considerar precisament fidel a la causa. La seva supèrbia el porta a pensar que la seva responsabilitat a l’exèrcit està molt per sota de les seves habilitats. Precisament, els Templers s’aprofitaran d’aquesta debilitat per aconseguir informació i armament. A canvi li oferiran riqueses i contactes amb les persones més ben benestants de Constantinoble.

  • El Sentinella

Es tracta d’un antic membre de l’orde dels Assassins. Va néixer en el sí d’una família noble de Valàquia. De ben jove s’adhereix a les files dels Assassins i pertany a l’organització fins que aquesta signa una treva amb els otomans. Precisament l’Imperi Otomà havia estat el responsable d’envair el principat de Valàquia, una ofensa que el Sentinella no està disposat a oblidar. En aquest moment, deixa l’orde dels Assassins i contacta amb els seus principals rivals, els Templers.

I fins aquí tots els detalls que Ubisoft ha donat a conèixer sobre Assassin’s Creed Revelations . Tan bon punt disposem de nova informació no dubteu que us la donarem a conèixer des d’AraVaDeJocs. Així doncs, seguiu ben atents al portal. Comenta-ho al fòrum

stats