Aturada l'entrada a Europa de PlayStation 3

2 min

A causa d'un litigi que enfronta les empreses LG i Sony, un jutjat europeu ha decidit bloquejar cautelarment, durant deu dies, la distribució de PlayStation 3 al nostre continent. El problema de fons és la opinió per part d'LG que Sony ha infringit les seves patents de Blu-Ray. Així, el grup industrial sud-coreà, fabricant de productes electrònics, telèfons mòbils i productes petroquímics, ha demanat que s'aturi la comercialització de PlayStation 3 fins que hi hagi una sentència ferma al respecte, petició que el jutge ha considerat procedent.

En principi, aquest fet pot passar desapercebut al consumidor, si més no de moment, perquè els comerços que distribueixen la consola de Sony encara en conserven existències, però es tracta d'una qüestió que pot influir molt negativament en l'economia de l'empresa japonesa, ja que aquest gegant de l'oci electrònic exporta unes cent mil consoles setmanals a Europa.

Tot indica que la batalla legal entre els dos gegants asiàtics està lluny d'acabar: LG no està conforme amb la decisió del jutge d'aturar la distribució de PlayStation 3 "només" durant deu dies, i Sony vol reduir aquest temps cautelar. Si després de tot el procés, el jutge dóna la raó a LG en el cas de les patents de Blu-Ray, Sony es veuria forçada a pagar una quantitat determinada a LG per cada consola venuda arreu del món.

En relació a aquest afer us demanem que hi digueu la vostra a la nova enquesta d'Ara VaDeJocs. Creieu que està justificada la prohibició de vendre PlayStation 3 a Europa?

Font: The Guardian.

Comenta-ho al fòrum.

stats