Angry Birds ja es pot jugar des del navegador

2 min

Sou dels pocs que encara no heu pogut jugar a Angry Birds, el popular joc creat per Rovio? Doncs no patiu perquè aquesta companyia acaba de llançar-ne una versió per a jugar directament des del navegador i de forma totalment gratuïta.

Angy Birds és un joc senzill però profundament addictiu. El punt de partida no pot ser més bàsic: Ens posarem en la pell d’una colla d’ocells a qui, un mal dia, un grapat de porcs els roben els ous del niu. El nostre objectiu consistirà en recuperar-los però d’una forma ben original. A cada pantalla hi apareixerà una estructura formada per diverses peces, al damunt de la qual hi haurà els nostres adversaris. Nosaltres disposarem d’un tirador en el qual hi haurem de col·locar un dels nostres ocells, apuntar bé i llançar-lo per tal de desmuntar aquesta estructura. Com més peces aconseguim tombar i més porcs eliminem, més punts obtindrem i així podrem superar la fase.

De moment, aquesta versió d’Angy Birds per a navegador es troba en fase beta. Nosaltres l’hem pogut provar en tres navegadors: Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox. Com veureu en el nom de l’enllaç, s’ha programat pensant en el navegador creat per Google i és per això que, a través de Chrome jugarem amb total suavitat i sense baixades de frame. Curiosament, en jugar-lo a través de Firefox, es produeixen molestes ralentitzacions que, tot s’ha de dir, tampoc és que facin que el joc sigui impossible de jugar.

Així doncs, ara ja no teniu excusa per a dir que no heu provat mai aquest divertit joc dels ocells empipats. Per a provar-lo, només heu de clicar al següent enllaç: http://chrome.angrybirds.com/

Comenta-ho al fòrum.

stats