Així serà el retorn d'Enigma a Batman: Arkham City

1 min

Continua el degoteig constant d'informació sobre la nova aventura del Cavaller Obscur. A la llista de nous enemics com Hugo Strange, Pingüí o Dues Cares, i aliats com Catwoman i Robin ham d'afegir els personatges als quals vàrem fer front a Arkham Asylum com Joker o Harley Quinn. Avui li toca el torn a un altre vell conegut, Edward Nigma, que ens tornarà a fer la vida impossible amb els seus desafiaments, tot i que aquesta vegada, d'una manera diferent.

Si a la primera entrega ens feia recórrer tot el manicomi de Gotham City a la recerca de trofeus, fent-nos destruir totes les dents de joguina que deixava Joker i a resoldre totes les seves endevinalles, a Arkham City la tasca serà més perillosa. Ara a més de seguir una serie de pistes més elaborades, haurem de trobar als sicaris del senyor Nigma per interrogar-los i obtenir més informació, i aquest cop no podrem fallar, perquè a cada prova la vida d'un civil innocent estarà en joc. Com podeu veure pugen les apostes, i ja no només es tracta de demostrar que som més llestos que el nostre rival.

Aquí teniu el vídeo de presentació d'Enigma:

Batman: Arkham City té prevista la seva sortida el 21 d'octubre per a PC, PlayStation 3, Xbox 360, i més endavant per a Wii U.

Comenta-ho al fòrum

stats