Actualitzacions i nou contingut a Brink

1 min

Ahir es va llançar oficialment Brink, el nou projecte d'Splash Damage amb la col·laboració de Bethesda Softworks, un nou videojoc enfocat a les modalitat multijugador i que pretén revolucionar el gènere dels shooters.

Però pel que es veu el resultat final no és ben bé el desitjat i ja han començat a sorgir les primeres actualitzacions per tal de poder optimitzar el joc. Alguns usuaris que ja han provat Brink han comunicat que l'experiència es veu perjudicada pel lag, és a dir problemes de retard en les partides online. Splash Damage s'ha afanyat a publicar un pedaç que resolgui aquest inconvenient. També s'han corregit alguns bugs, que trigaven bastant a carregar-se.

Els usuaris d'ordinador també tindran a la seva disposició una actualització, per mitjà de la plataforma digital Steam, que millora la intel·ligència artificial, optimitza el rendiment de les targetes gràfiques i millora la gestió dels servidors online.

Totes aquestes actualitzacions estan disponibles des d'aquest mateix moment per a usuaris d'Xbox 360 i ordinador, mentre que els usuaris de PlayStation 3 hauran d'esperar que el servei de PlayStation Network sigui restablert.

Finalment, Splash Damage i Bethesda, en agraïment pel suport rebut per part dels usuaris, ha comunicat que el primer contingut, que incorporarà nous nivells i d'altres afegits atractius per als jugadors, estarà disponible al llarg del mes de juny de forma totalment gratuïta.

stats