Cultura 06/06/2013

20 anys de Sónar, a la portada del PLAY d'aquest divendres

'Turistas', la Fira de Màgia al Carrer de Torroella de Montgrí, 'street art' a Girona, 'Community', Roger Coma vs. Mar Ulldemolins i molt més al suplement d'oci i cultura de l'ARA

Play
1 min

P { margin-bottom: 0.21cm; } La 20a edició del Sónar ocupa la portada del PLAY d'aquest divendres. El festival, que continua creixent, ha preparat un programa espectacular més enllà dels grans noms com Kraftwerk, Pet Shop Boys o Skrillex. Us en donem els detalls.

Pel que fa a cinema, parlem amb Ben Wheatley, el director de 'Turistas' una comèdia negríssima sobre les vacances de dos psicòpates a la Gran Bretanya, i fem les crítiques de les estrenes més destacades de la setmana; i a la secció d'Escenes, us parlem de la Fira de Màgia al Carrer de Torroella de Montgrí a banda d'oferir-vos la cartellera i una sèrie de recomanacions teatrals.

També us convidem a gaudir de l''street art' que aquests dies envaeix els carrers de Girona gràcies al festival Milestone Project, us portem a passejar pel palauet gastronòmic del Mercat Princesa, analitzem la nova temporada de 'Community' i convencem a Roger Coma i Mar Ulldemolins perquè s'enfrontin al Cara a cara.

stats