Cultura 16/05/2013

Tot el que has de saber del Primavera Sound, al 'Play' d'aquest divendres

Pasolini, Laia Marull, 'Familiy tree', entrevista creuada entre Risto Mejide i José Corbacho… tot això i molt més, al suplement d'oci i cultura del diari ARA

Play
1 min

Dilluns comença la setmana més important per als melòmans del pop i al 'Play' us ajudem a orientar-vos per la programació del Primavera Sound, que també ofereix concerts gratuïts per a aquells que no pensàveu pagar per anar-hi. A la secció de cinema parlem del potent cicle sobre Pier Paolo Pasolini que fan a la Filmoteca i oferim les crítiques d''El gran Gatsby', 'The lords of Salem', 'Kawboy' i 'La fotógrafa'. Pel que fa a la secció d'escenes, entrevistem Laia Marull, que torna a ser Hedda Gabler al Lliure, i estrenem cartellera de teatre, que creixerà en les properes setmanes.

També parem atenció a la instal·lació interactiva que animarà les nits de la plaça de les Glòries de Barcelona, us convidem a caminar descalços per Sant Hilari de Sacalm i us presentem 'Family tree', la primera 'sitcom' de Christopher Guest.

A més, no us perdeu l'entrevista creuada entre Risto Mejide i José Corbacho, que es veuran les cares properament al cicle de conferències Instint.

stats