Cultura 12/09/2013

Els Pets, a la portada del 'Play' d'aquest divendres

Juan Diego Botto, 'Bajarí', la moda dels 'gastromeetings', 'Grand theft auto V', Andrés Calamaro i molt més al suplement de lleure i cultura de l'ARA

Play
1 min
Portada PLAY 36

Quan falta poc més de dues setmanes perquè es publiqui 'L'àrea petita', l'onzè disc amb cançons noves d'Els Pets, els de Constantí han anunciat que cancel·len els seus pròxims concerts per culpa d'una crisi d'estrès de Lluís Gavaldà. Al 'Play' d'aquest divendres parlem amb Joan Reig perquè ens expliqui com serà el nou disc i quin és exactament el moment pel qual està passant el grup. No us perdeu l'entrevista, hi haurà Pets per estona!

A més, també hem entrevistat Juan Diego Botto, que compleix el somni d'estrenar al Teatre Lliure; us ho expliquem tot sobre 'Bajarí, d'Eva Vila; us presentem 'Grand theft auto V', el videojoc més esperat de la temporada; us proposem els 'gastromeetings', una nova i excitant experiència gastronòmica, i publiquem un Cara a cara d'Andrés Calamaro amb ell mateix, Calamaro és massa Calamaro per compartir la secció!

Tot això més les seccions habituals d'actualitat, crítica cinematogràfica, cartellera de teatre... Com sempre, els divendres amb el diari ARA!

stats