Blogs 28/02/2012

[MWC 2012] Els portàtils ja tenen substitut: els telèfons intel•ligents

2 min

Aquesta setmana s'està celebrant a Barcelona el Mobile World Congress 2012. Algunes companyies van aprofitar diumenge vint-i-sis per presentar els seus productes i veient les especificacions dels nous Huawei ja puc afirmar que els portàtils desapareixeran i seran substituïts pels telèfons intel•ligents.

Huawei, és una empresa xinesa totalment desconeguda a Europa. Per això s'ha avançat un dia al Mobile World Congress 2012 fent la presentació dels seus productes. Així ha aconseguit tenir més protagonisme i tothom s'ha assabentat de les grans prestacions que ofereixen els terminals d'aquesta empresa.

Aquestes prestacions superen les de molts dels portàtils que actualment podem trobar a la venda i m'atreveixo a dir que ben aviat aquests telèfons acabaran eliminant del mercat els ordinadors portàtils tal i com els coneixem avui en dia.

Per què? Actualment l'ordinador portàtil ja s'ha popularitzat i tenen més quota de mercat que els ordinadors de sobretaula al mercat domèstic. La gent que utilitza el portàtil per treballar busca portàtils més fàcils de dur amb pantalles de com a màxim tretze polzades, per tant, ordinadors tirant a petits.

Molts usuaris, quan arribem a casa o a la feina connectem el portàti a un teclat, un monitor i un ratolí. Això converteix el portàtil en una torre portable amb pantalla auxiliar.

Si observem les característiques tècniques que ja tenen els telèfons intel•ligents només els veig un futur per aquests, esdevenir els substituts dels ordinadors portàtils.

No ho veieu factible? Posem-nos en situació. Agafem el telèfon Samsung Galaxy Note. Afegim-li el processador que porta el terminal de gama alta de Huawei i sortida HDMI.

Sortim de casa amb un microportàtil i quan arribem a al feina o a casa connectem el telèfon per bluetooth a un ratolí i un teclat extern. Connectem un monitor per HDMI. Endollem el telèfon a la corrent i ja tenim un ordinador realment portàtil. Adéu als netbooks, notebooks, portàtils i ultrabooks.

Els mòbils són els portàtils del futur!

Comenta al fòrum

stats