Blogs 03/02/2012

Jugant amb la neu - l'hora de la simulació

2 min

Dubto que avui ningú sàpiga de què parlo quan anomeno el fred siberià. Potser avui ets dels que no ha pogut anar a treballar degut al temporal de neu que s'ha instal·lat des d'ahir al principat català. És per això que avui he pensat que per tal d'evitar problemes podríem practicar diferents activitats amb simuladors de disciplines relacionades amb la neu.

Si seguiu la sèrie L'hora de la simulació sabreu que mai parlo de simuladors típics com els d'esports. No espereu trobar un simulador d'esquí, de snowboard o de bobsleighper exemple.

Un cop tot aclarit, comencem amb el primer simulador Ski Region Simulator 2012, un videojoc que ens posa a la pell de cadascúna de les persones que treballen en una pista d'esquí. Reparadors de torres de telecadira, pisters, conductorsd'helicòptersd'emergència, esquiadors de rescat, conductors de màquines llevaneu, conductors d'orugues i molt més.

Ski Region Simulator 2012 és un videojoc que sorpren perquè segurament a casa nostra no el coneix ningú, però té molta acceptació als països més freds del planeta. Això queda palès amb la gran quantitat de de mods (modificacions fetes pels usuaris que permeten afegir i modificar tot tipus de característiques del videojoc) que hi ha per la xarxa, com per exemple, el mod de Ferrari que ens permet competir amb els F1 de la Scuderia com siestiguéssima Madonna di Campiglio. Ski Region Simulator seria el simulador total de gestió d'una estació d'esquí.

Actualment Ski Region Simulator 2012 té un únic competidor, Ski-World Simulator 2012. Ski-World Simulator 2012 destaca per sobre de Ski Region gràcies a uns gràfics molt més potents a nivell de modelat, textures i de gestió de la il·luminació. A més aquest inclou possibilitat de joc multijugador. Tot i això, s'hi troben a faltar temes de rescat d'esquiadors accidentats o transport de mercaderies que si que inclou Ski Region Simulator ja que dona un toc més arcade al videojoc que el fa foça entretingut.

Ara us tocapracticarperquè amb la siberiana 2012 no us deixa sortir de casa.

Comenta-ho al fòrum

stats