Blogs 15/03/2012

La Fòrmula 1 i els videojocs: Un matrimoni caducat

2 min

Aquest cap de setmana comença una nova temporada de Fòrmula 1. El circuit d'Albert Park, a Melbourne,Australia, és de nou el circuit escollit per estrenar el calendari. Vettel és el rival a superar i enguany gaudirem de la temporada amb més campions del món a la graella de sortida de tota la història. Als qui gaudim amb la F1 i els videojocs ens agrada combinar ambdues aficions. Una de les maneres més divertides de fer-ho és simulant tota la temporada a través dels videojocs però què passa amb els videojocs de F1 i les llicències d'equips i pilots?

Enguany tenim una temporada amb moltes variacions, sobretot en els noms dels equips:

Aquesta mateixa setmana publicàvem en portada l'anàlisi de F1 2011. Pot sonar a videojoc caducat, però és que com cada any, sempre es publica el videojoc corresponent a la temporada actual quan aquesta està a punt de finalitzar (finals de setembre).

Mai he entès aquesta política. Ésfrustrantestar jugant al darrer joc oficial de F1 i veure que està totalment desactualitzat. Que hi falten circuits perquè han estat canviats, que els pilots no es corresponen amb la realitat o que els colors dels cotxes i patrocinadors són totalment diferents.

Seria acceptable que el videojoc de la temporada en curs sortís a la venda un mes després de l'inici de la temporada, ja que en moltes ocasions, l'últim equip que presenta el seu cotxe ho pot fer fins a dues setmanes abans que el mundial no comenci. El què no s'enten és que quan el campionat està apunt de finalitzar, aparegui el videojoc oficial de la temporada.

Per què passa això?Sincerament, no ho se. Però prometo esbrinar-ho abans que acabi la temporada actual.

Mentrestant, i com diuen a Indianàpolis: "Ladies & gentleman, start your engines!"

Per cert, per qui aposteu enguany?

Comenta-ho al fòrum

stats