Blogs 27/11/2015

Un passeig per Murdered: Soul Suspect

2 min

El primer article que vaig publicar en aquest blog va ser dedicat a Fragile Dreams, un videojoc de Wii que considerava que havia estat majoritàriament ignorat per la comunitat de jugadors, bastant maltractat per la crítica també, i el blog era una bona forma, potser l'única, de dedicar-li l'espai que es mereixia. D'ençà d'allò, al canal personal de Youtube he dedicat el temps lliure a mostrar els videojocs que havien de triomfar i van quedar a mig camí per un motiu o altre. Alguns s'han enfonsat per motius evidents i visibles, altres, tot i no ser obres mestres, s'han quedat a mig camí per qüestió de mala sort o per manca de publicitat. Aquest és el torn de Murdered: Soul Suspect.

XAVIER MUNTADA SAMÀ | Barcelona

Murdered: Soul Suspect ens parla d'en Ronan, un investigador privat mort a mans de l'assassí del cascabell. Per creuar la llum, en Ronan, haurà d'investigar el seu propi assassinat. Aquesta història té lloc a Salem, així que ja d'entrada podem preveure que tot tindrà a veure amb bruixes, ocultisme i misteris que potser no volem conèixer. De moment, doncs, en Ronan està atrapat en una espècie de pont entre mons, però té una gran motivació per seguir endavant, Julia, la seva dona, que va ser assassinada anys enrere, l'espera al més enllà.

Aquesta és la premissa d'un videojoc ple de narrativa, cinematografia, amb personatges carismàtics i un final inesperat. Tot el procés el podeu trobar a la llista de reproducció de Youtube, però aquí teniu el primer vídeo, que explica, a grans trets, la vida d'en Ronan des de la seva infantesa fins al dia de la seva mort.

stats