Blogs 07/06/2016

Gone Home, una història d'adolescents

1 min

Recentment Sony ha publicat Gone Home de forma gratuïta i durant juliol per a tots els usuaris de PlayStation 4 que disposin de PlayStation Network. Gone Home és un dels principals artífex dels anomenats Serious Games, un subgènere dels videojocs que planteja diferents moralines allunyades de l'acte heroic de salvar el món, l'univers o la princesa de torn.

XAVIER MUNTADA SAMÀ | Barcelona

En aquesta ocasió, el videojoc creat per Fullbright Company, amb Steve Gaynor, conferenciant del Gamelab 2015, al capdavant, ens explica la història de juventut d'una noia, germana de la protagonista, que abrumada pels seus afers sentimentals intentarà trobar el seu camí entre amistats, un grup de música punk i la seva misteriosa desaparició, i la història del perquè tampoc apareixen els seus pares. Realment és una aventura força curta, però amb tot el pes sobre la història i en part, en l'atmosfera, gira al voltant del misteri i la soledat per a que seguim avançant en l'exploració de la nostra mansió.

Per als que no puguin gaudir d'aquest videojoc de primera mà ja sigui a PlayStation 4 o a Steam, fa ja força temps vaig penjar-ne tota la sessió de joc a Youtube amb gran part de la revelació dels misteris inclosa. Rere aquestes línies podreu trobar el primer capítol de la sèrie, però també podeu accedir a tota la llista de reproducció dels vuit capítols.

stats