Blogs 19/03/2012

Un nou enfocament del dispositiu híbrid

2 min

L’enfocament cap a dispositius híbrids per a satisfer als usuaris que necessiten dues coses en una no és nou. Des de fa ja un temps podem trobar híbrids entre tauleta i netbook (com els ASUS Transformer i ASUS Transformer Prime) i no trigarem en disposar d’un híbrid entre mòbil i tauleta (l’ASUS Padfone) però l’empresa alemanya Novero hi ha donat un nou enfocament dirigit a les persones que volen una tauleta Android però que necessiten també un ordinador portàtil convencional amb Windows i els programes d’aquest sistema operatiu.

Amb l’objectiu de satisfer aquesta necessitat van presentar oficialment al darrer Mobile World Congress el Solana, un dispositiu que integra una tauleta Android i un complet portàtil Windows en un sol aparell.

El dispositiu compta amb una pantalla giratòria multitàctil de 10” i pot executar Android i Windows 7 (i està preparat per a Windows 8), tot i que no alhora, però la transició entre els dos sistemes és fàcil i prou ràpida. Un Intel dual-core Atom és l’encarregat de gestionar aquests dos sistemes i incorpora 128 GB de memòria SSD ampliables mitjançant targetes microSD. Altaveus estèreo, videocàmera i un teclat QWERTY ofereixen totes les prestacions que un usuari de tauleta o portàtil pot necessitar.

Així doncs aviat tindrem entre nosaltres un nou tipus de dispositiu destinat a cobrir una part de mercat que fins ara no tenia productes disponibles i que està clarament orientat a l’usuari professional que vol viatjar amb un aparell adequat per a les estones d’oci.

stats