Blogs 02/08/2015

Polaroid ZIP, una impressora portàtil per les vostres fotografies

2 min

L'arribada de les càmeres fotogràfiques de qualitat als nostres telèfons mòbils ha estat un impacte innegable per les companyies que s'havien fet un nom al món de la fotografia no professional. Especialment delicat va ser per companyies com Polaroid, que ja venien seriosament tocades per l'èxit de les càmeres compactes digitals.

Tradicionalment, Polaroid sempre ha estat sinònim de poder tenir la foto impresa en paper pocs minuts després d'haver-la realitzat, i ara torna a intentar aconseguir fer-se un lloc en aquest segment amb la Polaroid ZIP, una impressora portàtil per les fotos que fem amb els nostres telèfons mòbils.

La Polaroid ZIP permet imprimir, via NFC o Bluetooth, qualsevol fotografia que tinguem a un dispositiu iOS o Android. Utilitza per fer-ho un paper especial que no necessita tinta i, per tant, només cal l'aparell i aquest paper especial per poder gaudir, en pocs minuts, d'una còpia en paper de la fotografia que volem, tal com podeu veure a aquest vídeo que hem enregistrat nosaltres mateixos. Les fotografies queden impreses a una bona qualitat, però la mida de les mateixes ens sembla una mica justa. Òbviament, la mida de la fotografia marca la mida del dispositiu, i entenem que davant d'aquesta disjuntiva la gent de Polaroid ha hagut d'arribar a una solucióde compromís que permeti mantenir l'aparell en unes mides reduïdes.

Podeu trobar la Polaroid ZIP a Amazon, per exemple, per 129€.

stats