Blogs 12/04/2016

Peli ProGear: fundes pels entorns més exigents

2 min
Peli ProGear: fundes pels entorns més exigents

Tot i que tendim a pensar que la gran majoria d’usuaris utilitzem els nostres dispositius tecnològics en entorns urbans, secs i amb poca exposició a les inclemències de l’entorn, la realitat és que la majoria d’aparells solen haver de conviure, en major o menor mesura, amb condicions ambientals prou exigents.

Per aquesta mena de condicions les fundes habituals poden ser (i de fet, ho són) insuficients, i, per aquest motiu, existeixen empreses especialitzades a protegir els nostres telèfons i tauletes en aquest tipus de situacions. Una d’elles és Peli, amb la seva gamma ProGear, que ofereix garantia de per vida en les seves fundes.

Dins de la gamma Progear trobem tres línies de productes ben diferenciades. Per una banda, la Guardian, adreçada als telèfons mòbils, de la qual hem pogut provar la funda que correspon al nou Galaxy S7. La gamma Guardian protegeix els telèfons mòbils contra caigudes de més d’un metre, sense perdre una línia estètica estilitzada que la fa còmode pel dia a dia.

Per una altra banda trobem la sèrie Voyager, de la qual hem tingut l’oportunitat de provar les fundes corresponents a l’iPhone 6/6S i a l’iPad mini (compatible amb les tres versions de l’aparell). Aquesta gamma ja és una mica més gruixuda i aparatosa que la Guardian, ja que protegeix els nostres telèfons i tauletes fins a estàndards militars per resistir diferent tipus de caigudes fortes. Presenta uns cantons que sobresurten clarament del marc del dispositiu per protegir de forma circumdant i evitar, en la majoria de casos, que cap superfície entri en contacte de forma violenta amb el nostre aparell.

I, per finalitzar, la sèrie Vault, la més protectora de totes, una funda a prova de gairebé tot. L’hem pogut provar, en aquest cas, per un iPad Air 2. Com podeu veure a les imatges, la Vault envolta la nostra tauleta tant per davant com per darrere, amb tapa frontal inclosa, de forma que, quan la tanquem, el dispositiu queda tancat a dins d’una mena de maletí que el protegeix contra gairebé qualsevol accident que puguem patir. Classificada IP54 (protegeix contra l’aigua i les immersions accidentals) i MIL-STD 810G (estàndard militar de resistència a impactes), difícilment podrem protegir el nostre iPad millor que amb aquesta funda.

stats