Blogs 08/03/2016

Més jocs pel nou Apple TV

4 min
Més jocs pel nou Apple TV

Fa poc us vam parlar del nou Apple TV i vam fer un primer recull de jocs que en aquells moments estaven disponibles per la plataforma. La botiga d’apps del dispositiu de l’empresa de Cupertino no ha parat de rebre noves aplicacions, moltes d’elles videojocs, i avui us portem un segon recull de propostes que ja podeu trobar a l’App Store. Com vam comentar a l’article anterior, tots els jocs disponibles a la plataforma es poden gaudir amb el comandament que inclou de sèrie el dispositiu, però, com també indicàvem, els que requereixen de més precisió i control es gaudeixen encara més amb un comandament físic de videojocs dels què es troben disponibles al mercat.

Comencem per jocs de conducció de cotxes, ja que han arribat a la botiga dues propostes molt interessants com són, per una banda, Real Racing 3, i, per una altra, GT Spirit. La saga Real Racing és una de les clàssiques a les plataformes de dispositius mòbils d’Apple, i la seva presència a iPhone i iPad es remunta ja uns quants anys en el passat.

Per contra, GT Spirit és un nouvingut, que arriba amb la promesa d’intentar oferir una experiència realista acompanyada d’una gran capacitat de personalització de diversos models esportius del món real. Una aproximació molt més encaminada a agradar als aficionats a suspensions, motors i reaccions realistes que als que només volen fer una cursa ràpida.

També tenim ja disponible Heroki, un joc del qual ja us vam parlar fa uns mesos. Es tracta d’un joc d’aventures amb tocs de plataformes, que cuida molt l’aspecte artístic i que ens farà passar una bona estona, sigui quina sigui la nostra edat.

Si us agraden els jocs de trencaclosques, hem constatat l’arribada de Back to Bed, un entretingut (i de vegades complicat) videojoc on ens posarem en la pell d’un gos que haurà d’evitar, sigui com sigui, que el seu humà caigui per un precipici en els seus passejos somnàmbuls per un entorn surrealista artísticament preciós. També en vam parlar fa un temps, quan va aparèixer per iPhone.

Una de les arribades destacades darrerament ha estat Broken Age, la recomanable aventura gràfica estil vella escola de Double Fine. En aquesta proposta point-and-click, escrita i dirigida per Tim Schaffer (Maniac Mansion, The Secret of Monkey Island 1 i 2, Day of the Tentacle i Grim Fandango, entre altres clàssics), guiarem un noi i una noia amb vides connectades que viuen a realitats paral·leles. Us esperen una trama interessant i un apartat artístic dels que no s’obliden fàcilment.

Si el què esteu buscant és adrenalina i velocitat esbojarrada, en un entorn de ciència-ficció, on les lleis de la física que acostumen a regir la conducció no controlen el nostre vehicle, AG Drive us agradarà. Poseu-vos als comandaments d’un vehicle flotant que es desplaça per pistes extremes a una velocitat endimoniada, amb l’únic objectiu de guanyar la cursa.

Afterpulse, per finalitzar, és un joc de trets en tercera persona que porta aquesta definició a l’extrem. Oblideu-vos de cap mena d’història o rerefons, aquí sereu un soldat genèric que, missió rere missió, i amb els vostres companys d’esquadra, us haureu d’enfrontar als combatents enemics i eliminar-los sense dubtar. Un cop us hagueu familiaritzat amb el joc podreu competir al seu treballat mode en línia, que ofereix poca varietat de modes de joc però que sap concentrar les virtuts dels què ofereix. Per últim, destacar la seva sorprenent i excepcional qualitat gràfica, ja que ens presenta un apartat visual que pot competir amb els de les videoconsoles tradicionals.

Ja que la gran majoria d’aquests jocs estan disponibles també per iOS (i els que no ho estan ara, ho estaran ben aviat), aprofitem aquest article per parlar-vos d’una proposta per iOS que hem provat darrerament. Es tracta de Fire Fu, un addictiu joc arcade on, mitjançant el foc, haurem de destruir de forma selectiva els enemics que apareixen en pantalla. El joc segueix l’estil clàssic de lliscar el dit per la pantalla per eliminar els enemics, amb la característica que aquest Fire Fu té una marcada tendència cap al caos que fa que, en nombroses ocasions, la situació sigui a parts iguals estressant i espectacular. Oblideu-vos de partides calmades i precises, a Fire Fu la batalla serà esbojarrada o no serà.

stats