Blogs 14/03/2012

Mass Effect Datapad, o com aportar valor als teus clients

2 min

Uns dies després de publicar Mass Effect Infiltrator, el joc per a dispositius iOS basat en la famosa saga de videojocs Mass Effect, Bioware ha volgut premiar els seus seguidors amb l’aplicació Mass Effect Datapad.

Aquesta aplicació, de caràcter gratuït i disponible a l’App Store d’Apple, ofereix als jugadors de les diferents versions d’aquest videojoc tota la informació de l’univers de la franquícia de forma ordenada i elegant, donant així la opció que puguin consultar qualsevol tema relacionat amb l’immens rerefons creat per Bioware directament des del seu dispositiu mòbil.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Iniciatives com aquesta són les que dóna gust de destacar ja que, de forma gratuïta, ofereixen als seguidors de la franquícia (que no oblidem que paguen pels jocs) un afegit altament interessant que els pot resultar útil, i la vegada curiós, ja sigui mentre juguen al videojoc o en qualsevol moment en que vulguin aprofundir en aquest majestuós univers de ciència-ficció en que les diferents races de vida biològica lluiten contra una amenaça de dimensions èpiques.

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Una aplicació que és un compendi de la ingent quantitat d’informació generada al voltant de Mass Effect i alhora ofereix algunes petites interaccions amb Mass Effect 3 i la lluita del Comandant Shepard per a agombolar els diferents sectors de la galàxia al seu costat de cara a enfrontar-se amb l’enemic més terrorífic que mai hagi trobat la humanitat. Incorpora a més la línia de temps del twitter oficial de la saga (@masseffect) i una galeria d’imatges i vídeos del joc.

Si sou seguidors de la saga i disposeu d’un iPhone, un iPod Touch o un iPad no deixeu passar l’oportunitat de gaudir d’aquest complert datapad.

stats