Blogs 13/08/2013

Fundes per a protegir els vostres iPhone de qualsevol accident

2 min

Fa un parell de mesos vaig tenir la oportunitat de mostrar-vos dues fundes a prova dels elements de la companyia Otterbox. Avui us porto dues fundes més de la mateixa companyia que poden ser-vos útils si exposeu els vostres telèfons mòbils a certes dificultats, ja sigui en els vostres moments d’oci o per necessitats de la vostra feina.

Per una banda tenim la versió per a iPhone 4/4S de la Defender Series with iON Intelligence. La Defender Series és una funda pensada i fabricada per a protegir el mòbil dels impactes i pressions que, de rebre directament, el trencarien. Aquesta versió incorpora el que Otterbox anomena iON Intelligence, un sistema que proporciona una bona quantitat de càrrega addicional de bateria i que gestiona aquesta càrrega de forma més eficient i ens permet gaudir de més hores d’ús, a més de mantenir-nos informats de forma fidedigna de l’energia que tenim disponible al sistema, gràcies a una app que proporcionen de forma gratuïta.

Per l’altra banda tenim la versió per a iPhone 5 de la Armor Series. Aquesta gamma de fundes, com ja us vam mostrar quan vam provar la versió per a iPhone 4/4S, està dissenyada de forma que el nostre telèfon quedi ben protegit de les inclemències meteorològiques. El fa resistent a l’aigua i altres partícules perilloses a més de proporcionar una gran resistència contra els impactes físics.

[ara 972532740]

stats