Blogs 06/06/2012

[E3] L'espectacle també arriba al teu smartphone

2 min

Aquests dies s’està celebrant l’E3 a Los Angeles, que podeu seguir àmpliament a Ara VaDeJocs, i si hi ha un indicador clar que els telèfons intel·ligents i les tauletes tàctils han entrat ja de ple al món dels videojocs és l’atenció que totes les grans companyies estan posant en aquests aparells. Les novetats i avenços dels actors principals ja els esteu veient a les seves respectives presentacions (aquí, aquí, aquí o aquí), però hi ha un joc fora d’aquest circuit principal que m’ha cridat molt l’atenció.

Dificilment es podria argumentar que Dead Trigger és una sorpresa ja que ha estat desenvolupat per MADFINGER Games, l’estudi responsable de Shadowgun i Samurai II: Vengeance, però no deixa de sorprendre l’evolució que any en any presenten aquests dispositius que portem a les nostres butxaques pensant, segurament de forma errònia, que “són telèfons”.

Dead Trigger és un joc de trets en primera persona on haurem de sobreviure a una plaga de zombis. Aquests éssers sobrenaturals, tan de moda els darrers anys, no podien faltar als nostres mòbils en mode hardcore (en mode casual fa anys que hi són, com el mític Plants vs. Zombies per exemple), i per la qualitat del títol que han anunciat a Los Angeles, han arribat per a triomfar.

El joc de MADFINGER Games ha estat anunciat per a aquest mes de juny per a dispositius iOS i Android (amb una versió especial optimitzada per a dispositius Tegra 3) i promet, a més de l’espectacularitat gràfica i la seva frenètica acció, una campanya d’un jugador on esbrinar què ha succeït i per què la classe política i governant ha pogut fugir de la plaga.

Aquí teniu el vídeo de presentació:

I aquí us deixo un vídeo que presenta la versió optimitzada per a dispositius Android amb la plataforma Tegra 3 d’NVIDIA. Realment espectacular...

stats