Blogs 28/11/2011

Canibalització tecnològica

1 min

L’imparable augment del parc de telèfons mòbils intel·ligents a les butxaques dels ciutadans està fent que certs aparells que fins ara compartien espai estiguin començant a desaparèixer. Alguns ja estan en una fase avançada d’aquest declivi, d’altres només el comencen a intuir, però crec que és qüestió de temps que molts aparells que encara conviuen amb nosaltres acabin canibalitzats pels telèfons mòbils.

Si hi sumem la irrupció imparable de les tauletes tàctils aquesta llista s’incrementa. Fent un repàs a la situació actual us deixo la llista dels aparells que jo crec que tenen els dies comptats:

- Navegadors GPS. - Reproductors MP3. - Ràdios FM portàtils. - Videoconsoles portàtils. - Visors de fotos digitals. - Ordinadors Portàtils i Netbooks. - Lectors de llibres digitals (e-reader). Què en penseu? Esteu d’acord amb aquesta llista o afegiríeu o eliminaríeu algun giny?

Si fos inversor de borsa tinc clar que no apostaria per una empresa que tingui el seu negoci focalitzat en aquests aparells... En canvi invertiria tot l'estalvi en empreses de fabricació de bateries!

Comenta-ho al fòrum.

stats