Blogs 22/11/2014

Beewi BBH300, auriculars supraaurals bluetooth per a gaudir del so als nostres dispositius portàtils

3 min

Avui us vull parlar dels auriculars supraaurals BeeWi BBH300, els qualshe pogut provar personalment durant un temps. Com sabeu, en aquest blog heparlat sovint d'aquells aparells que, per la seva naturalesa, complementen a la perfecció els nostres telèfons mòbils i les nostres tauletes, ja sigui per ampliar-ne l'autonomia, per oferir millor experiència d'usuari, per augmentar-ne lapotencia en algun aspecte concret, per protegir-los millor o per gaudir millor d'algunes de les experiències que aquests aparells ens brinden. Dintre d'aquest darrer apartat hi té un lloc destacat el so, ja que per les seves reduïdes dimensions, és un dels punts menys satisfactoris dels smartphones i de les tauletes actuals.

A més, un aparell amb tantes opcions de connectivitat com un telèfon intel·ligent d'avui en dia, hauria de poder prescindir dels cables en la mesura del possible. Per tant, que un complement d'ús tan habitual com són els auriculars siguin sense fils, sembla fins i tot necessari. Fins fa poc els auriculars bluetoothtenien uns preus elevats, però sembla que la cosa ha canviat en els darrers temps.

Els BeeWi BBH300 són uns auricularsmolt interessants, tant per gaudir de la música emmagatzemada al nostre telèfon com per gaudir dels videojocs.Aquest darrer aspecte és molt important, ja que, alsjocs mòbils, gaudim sempre d'una imatge sensacional (gràcies a les excepcionals pantalles que equipen els dispositius), però, si no emprem auriculars, l'aspecte sonor de l'experiència perd molts enters. Els BBH300 presenten una relació entre qualitat i preu molt atractiva, i un cop els comences a fer servir es fa difícil tornar enrere (ja sigui a auriculars amb cable, o a auriculars intraauriculars), ja que ofereixen una bona qualitat de so i una comoditat d'ús molt destacable, gràcies a funcionarsense fils.

Us els recomano, especialment si gaudiu de videojocs mòbils amb assiduïtat, ja que no molesten gens en estones prolongades d'ús (com sí passa amb els intraauriculars). A més, i a diferència dels models bluetooth intraauriculars (i per motius obvis de mida), la bateria que incorpora és molt més gran i, per tant, la seva autonomia també ho és. En el nostre cas, hem pogut gaudir de més de 20 hores d'ús sense haver-lo de carregar sense problemes, tot i que segurament dependrà del volum al qual els fem servir. Amb tot, és una durada excepcional si ho comparem amb qualsevol dels altres aparells tecnològics d'ús quotidià, on ens hem acostumat al fet que carregar cada dia sigui normal. Gaudir de tantes hores d'autonomia és una cosa que s'agraeix.

Com a afegitó, la base de càrrega dels BBH300 permet endollar-la a un equip de música tradicional i, mitjançant el bluetooth (fins i tot mentre els auriculars es carreguen). És una forma còmoda de gaudir de les nostres biblioteques de música digital als aparells tradicionals de música. També trobarem a la capsa una funda ideal per a guardar-los quan no els estem fent servir, molt adequada per a dur-los a les bosses o motxilles sense risc que es facin malbé, i un cable per a fer-lo servir de forma tradicional en les situacions en què, per motius aliens, no es puguin emprar tecnologies sense fils.

Podeu trobar una llista de les seves especificacions aquí, i el podeu trobar per exemple a Amazon.

stats