Blogs 26/07/2012

La nova Apple Store és una gran notícia per a Barcelona

4 min

En aquests temps que corren que una marca líder i amb aurèola de triomfadora vulgui associar el seu nom amb tu sempre és una bona notícia. I si l’empresa en qüestió és d’un sector dinàmic, en expansió i amb un gran futur per endavant la situació és encara millor. I si es tracta del líder indiscutible del sector, no hi ha res més a afegir. Això és el que li passarà a Barcelona a partir del proper dissabte amb l’obertura d’una botiga d’Apple de les especials, de les que s’anomenen insígnia, al mateix cor de la ciutat.

La ciutat de Barcelona comptarà des d’aquest dissabte a la confluència de Passeig de Gràcia amb Plaça de Catalunya amb una botiga que, més enllà de buscar el negoci per a la seva empresa (que el busca, com és lògic), aporta imatge de modernitat. M’agrada molt que les empreses que són interessants, que tenen coses a aportar al nostre present i futur, escollin casa nostra. La ciutat de Barcelona i, per la seva influència, Catalunya compten ara amb una nova imatge a transmetre als viatgers, ja siguin d’oci o negocis, que transitin per la ciutat. I aquest missatge és de modernitat, i ho seria molt més si d’altres empreses mundialment recognoscibles com capdavanteres, en el sector tecnològic en concret, seguissin les passes d’Apple. Apple ha escollit el centre de Barcelona per a una de les seves botigues més grans del món i ens n’hem d’alegrar, i molt. Tant de bo més empreses seguissin aquest exemple i apostessin per casa nostra.

Tots aquells que tingueu algun dubte o inquietud, o només curiositat, pel món de la poma mossegada ja sabeu on heu d’anar. Aquesta nova botiga compta amb tots els serveis, tant per a particulars com empreses, que qualsevol interessat, usuari o expert en les tecnologies d’Apple pugui necessitar. La botiga és molt àmplia, lluminosa i espaiosa. Les seves tres plantes us permetran trobar tot el que vulgueu i els seus treballadors estan allà només per a ajudar-vos, com ens han explicat avui a la presentació a la premsa. Una gran botiga a la que dóna gust entrar i on es pot perdre molta estona només xafardejant i provant aparells d’allò més llaminers. Com que les imatges valen més que les paraules en aquests casos us deixo amb algunes fotografies més de la botiga i amb algunes curiositats.

Per començar, la botiga des de fora:

Planta baixa:

Primera planta:

Soterrani:

I unes fotografies més dels diferents punts de la botiga:

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Primera curiositat: mireu què es veu des de la botiga si mires cap a la Plaça de Catalunya... ja és casualitat, oi?

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Segona curiositat: segur que algú ha pensat... escala de vidre? I quan hi passi una noia amb faldilla què? S’omplirà allò de voyeurs? Doncs no, no és transparent:

I com a darrera curiositat, l’acreditació:

No em vull acomiadar sense recomanar-vos que, quan passeu pel centre de Barcelona, us hi acosteu. Sigueu o no fans de la poma, esteu interessats o no en les tecnologies de consum més punteres, hi passareu una bona estona.

stats