Blogs 29/11/2010

Anàlisi Blacklight: Tango Down

3 min

Plataforma:

PlayStation 3 Gènere:Acció, Shooter, FPS Desenvolupat per: Zombie Studios Distribuït per: Ignition També disponible a: X360 Nota: 6 Després d'estrenar-se amb més o menys èxit a Xbox Live! aquest joc dirigit al multijugador en línia arriba a PlayStation Network. Amb l'ambició de poder competir amb els grans jocs com per exemple Call of Duty. La seva aposta es clara, oferir un sistema semblant als jocs multijugador actuals però a un preu baix i en forma de descarrega digital. Blacklight: Tango Down, com ja he dit segueix el camí fet per grans dels gènere dels Shooter en primera persona, en el qual podem trobar diverses modalitats de joc, fins a set, i més d'una desena de mapes. Es podria dir que ha sabut mesclar correctament les innovacions que s'han vist en els FPS actuals. Tan és així que hi haurà disponibles quatre tipus de soldat, cadascun amb la seva armadura, granades i especialitat, però que no estaran molt ben equilibrats entre si. Degut això, els que escolleixin l'especialitat d'assalt tindran més avantatges front els demés jugadors. Cal destacar també, ja que he comentat això de l'equilibri entre classes, que els jugadors tampoc estaran ben repartits, per tant pot ser que en certes partides ens toqui jugar contra persones d'un alt nivell i la partida, per tant, estigui sentenciada des d'un principi. I això és complica encara més quan el LAG o les ralentitzacions no ens deixen jugar en unes condicions òptimes, que això vindria a ser la majoria de les partides. Per altra banda, i sempre que el LAG ens ho permeti, anirem augmentant de nivell i com a conseqüència ens atorgaran accessoris per tal de millorar i personalitzar el personatge que controlem, no seria exagerat dir que, possiblement, igualaria al Call of Duty: Modern Warfare 2.

I ja deixant de banda el tema de la jugabilitat, comentar que si ens cansem de jugar partides on-line, Blacklight: Tango Down porta un petit extra en forma de missions. Les quals podrem completar de forma cooperativa. Pel que fa a l'apartat gràfic, cal comentar que és dels més treballats en quant a jocs disponibles al PSNetwork, fet íntegrament amb Unreal Engine 3, que tans bons resultats ha donat en jocs com Batman: Arkham Asylum o Gears of War, tot i així la majoria dels mapes acaben resultant genèrics i molt similars entre si, fins i tot, a vegades et semblarà estar jugant en un mapa que no és degut a la similitud entre ells. El disseny d'aquests compleix amb el que es pot esperar d'un FPS amb diversos nivells i passadissos estrets on els duels un contra un i les granades estaran a l'ordre del dia. Els aspectes més tècnics de l'apartat gràfic resulten ser notables, amb unes textures molt convincents i unes explosions i efectes tecnològics bastant bons. L'apartat sonor és similar, i està a un llivell acceptable per tractar-se d'un arcade. En canvi, la banda sonora destaca per la seva monotonia i falta de varietat.

"Una alternativa als grans shooters del moment, però que presenta errors bastant greus, tot i així per dotze euros és una bona adquisició." "Tangodown ofereix acció ràpida i trepidant però perdent qualitat de joc pel "lag" que hi ha en línia i certa sensació caòtica al jugar."

stats