MÚSICA
Cultura 21/02/2013

Vídeo d'Adrià Puntí interpretant 'Només ho faig per tu' de Sau

Play
1 min

P { margin-bottom: 0.21cm; } Aquest cap de setmana, l’ARA ofereix el CD Vinc d’un silenci massa curt, que aplega 13 èxits d’Adrià Puntí. Hi trobareu també temes rescatats d’altres treballs, com la cançó de Sau Només ho faig per tu que va tocar en un concert d’homenatge a Carles Sabater al Palau Sant Jordi el 27 d’abril del 1999 i de la qual recuperem aquí el seu vídeo.

En el CD, també hi ha una versió amb veu i piano de la composició pròpia Ull per ull que Puntí va enregistrar al Gran Teatre del Liceu el 19 d'abril del 2006 i que va formar part de la pel·lícula documental sobre el rock català Rock & Cat, dirigida per Jordi Roigé.

De les tretze cançons incloses a Vinc d'un silenci massa curt, onze provenen dels tres àlbums en solitari publicats per Picap. Del primer disc, Pepalallarga i..., el CD inclou Mmm quin fàstic, veeecs, que bo!, Ull per ull i Muriel. Del segon, L'hora del pati (1999), es recuperen Coral·lí, Sota una col, Setze jutges i Trans mides. I de Maria (2002), De muda en muda, Senyor doctor, Viatge d'un savi vilatrista cap enlloc i Maria.

stats